Nytårsforudsæt

1+

På tærsklen til det nye år beslutter man sig tit for en masse mere eller mindre traditionelle nytårsforsætter. Så længe vi ikke foretager nogle ændring i vores liv, så fortsætter det jo ganske uændret. Det er vigtigt, at vi ikke frygter forandring, nogle gange er den bare nødvendig, for at kunne komme derhen, man gerne vil.

Det står til enhver tid i min magt at ændre på de ting, jeg er utilfreds med. Og selv om tingene nogle gange ser uoverskuelige ude, så ved jeg at, tingene nok skal falde på plads i sidste ende.  Jeg tager nu, ene og alene, ansvar for mig, mit eget liv. Og ja livet har budt mig smertefulde oplevelser, som har givet ar på sjælen, men det mit ansvar, at få det bedste ud af det. Hvis man ikke tillader sig selv at føle det, som er ubehageligt i dit liv, vil man nemlig heller ikke kunne føle det, som er godt.

At få idéer og handle på dem, gør livet meningsfyldt. Når man har en kreativ tilgang til livet, bliver man automatisk mere fyldt med energi. Livet bliver simpelthen sjovere. Jeg vil øve mig i at holde fokus på alt det smukke og positive i min tilværelse og at lade mig påvirke af andres negative vibrationer. Skulle det ske jeg falder og bliver revet med, vil jeg påminde mig selv kærligt om, at jeg er menneske fuld af følelser, og det er menneskeligt at fejle.

Kærlighed er den mest simple og så alligevel mest betydningsfulde ting i livet. Det handler om at give og tage imod. Kærlighed er kilden til glæde, relationer, selvværd, kreativitet og liv. Derfor er et liv uden kærlighed tomt og meningsløst. Kærligheden skal udleves – ikke bare mærkes.

Omend de perspektiver, der kan siges at lægge forud for mine ønsker om at foretage nytårsforsætter, finder jeg ikke desto mindre noget smukt ved at tænke i muligheder for det nye år.

Jeg ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår – Buddha bevare jorden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *