HVEM ER JEG SOM COACH

Hvem er jeg som coach

Hvem er jeg som Lifecoach

Mit liv har næsten altid handlet om at forstå og hjælpe andre mennesker.

Jeg været på jagt stort set siden jeg kan huske, i at forstå, hvordan mennesker tænker og fungerer, samt hvordan jeg bedst har kunne hjælpe dem til at forstå sig selv og have det godt. Min rejse har betydet, at jeg har haft mange forskellige jobs samt taget en lang række uddannelser og kurser.

Det jeg brænder allermest for i mit arbejde, er at hjælpe mennesker med at lære sig selv at kende og blive stolte af sig selv. For når de kan det, så ved de, at de er noget værd og så er det lettere for dem at passe på sig selv.

Jeg tænker, at ethvert menneske indeholder alt, hvad det skal bruge for at trives og have det godt. Men jeg ved også, at det er de færreste mennesker, som lever i deres fulde potentiale, fordi noget holder dem tilbage.

Tænker at det er en del af livet, at vi udsættes for prøvelser, som skal lære os noget og gøre os klogere og stærkere. Ikke før vi forstår, hvad prøvelserne handler om, kan vi opløse dem.  

Har specialiseret mig i at hjælpe mennesker med at genfinde deres styrke, så de kan få overblik over deres udfordringer, forløse det, der holder dem tilbage, og igen kan leve i glæde, overskud og kærlighed.

Lever du dit liv som autopilot?

Årsagen til at opsøge en lifecoach kan være mange. Fælles for dem alle er ønsket om at finde mening i det der sker lige nu og her, eller meningen med hvorfor man agere som man gør, og ønsket om at udvikle sig som menneske.

Det der med at gå gennem livet på autopilot virker umiddelbart superlet, trygt og ubesværet. Du gør som du plejer, føler som du plejer, agerer som du plejer, klager over de samme ting som du plejer.

Du vænner dig lige så stille til at vægten i din rygsæk, hvor du har samlet alle dine overbevisninger og mønstre bliver tungere. Al din emotionelle bagage. Vægten af dit liv.

Du vil måske stille dig selv spørgsmålet en dag: “Er det her virkelig, hvad jeg vil bruge mit liv på? Er det virkelig nok for mig”?

Hvis du er en af dem, som tør at tage springet ud i ukendt land, og bevæger dig ud af din komfortzone, følger der helt naturligt masser af nye spørgsmål med: “Er jeg god nok? Kan jeg klare det, når jeg føler og agerer på en ny måde? Kan de andre lide mig, når jeg ikke gør som jeg plejer”? Og tvivlen vil ruske hårdt i dig. Du vil måske kigge dig over skulderen – tilbage på det lette, trygge og ubesværet liv, som er bygget op omkring plejer. Men du vil øjensynligt føle dig levende. Glad. Lettet. Du har taget ansvar for dit liv, din glæde. Du har fundet ud af, at du har et valg. Og at plejer ikke er den eneste vej.

Den dag jeg fandt ud af, at jeg ønskede at bruge mit liv på at facilitere udvikling – af fællesskaber, af andre og af mig selv – det var en stor dag.

En meget klog kvinde sagde engang til mig, at mit liv er mit ansvar. Det havde jeg havde hørt det før. Men den dag lyttede jeg!

Jeg tror på, at vi alle i en eller anden grad ønsker en dynamisk, meningsfuld og berigende hverdag og et liv hvor trivsel og udvikling er en naturlig del. De fleste mennesker vil også selv gerne bidrage til at skabe trivsel for sig selv, men også for at familie og arbejdsliv kan fungere.

Alligevel kan vi opleve at trivslen, og motivationen er udfordret. Det kan være, at det er svært for os at tænke nyt i en hverdag, der kører med 180 km i timen, som er fyldt med rutiner og opgaver. Det kan hurtig skabe en usikkerhed hos os at slippe af med gamle kende vaner, før vi har erfaret at noget nyt kan bære.

Som coach kan jeg hjælpe dig med:

·         At genfinde motivationen

·         At skabe balance mellem det du ønsker, og det du gør

·         At genfinde selvværdet og selvtilliden

·         At opnå resultater ved at sætte klare og realistiske mål

·         At få overblik og afklaring

·         At se muligheder for forandringer

·         At ændre dine vaner

Alt er skabt af vores tanker – tanker leder til følelser – følelser afgør vores handlinger – vores handlinger afgør vores liv!