STYRKESAMTALE

Du står måske ved en skillevej, eller foran en mur som er svær at komme udenom, og du har brug for at finde dine styrker til at komme videre i livet?

Vælger du en styrkesamtale hos mig, så sætter vi fokus på dine styrker, kompetencer og værdier i både privat men også i dit professionelle virke. Her er det vigtigt at fortælle, at jeg altid tager udgangspunkt i der, hvor du står lige nu.

Når jeg holder styrkesamtaler, arbejder jeg med bl.a. med styrkekort og VIA styrkeprofilen. Den er en del af den Positive Psykologi, og består af 24 karakterstyrker, blandt andet nysgerrighed, kreativitet, vedholdenhed, dømmekraft og venlighed. Det er positive egenskaber/træk som vi alle har, og som vi bruger både på arbejde og derhjemme – de er en del af os, når vi tænker, handler og føler.  

Med en styrkesamtale vil du få indblik i dig selv på en helt ny måde. Du vil få redskaber til at kende og bruge dine største styrker og få sat nye ord på, hvem du er, hvad du kan, og hvad du bidrager med i privat eller i arbejde øjemed samt samarbejdet med andre.

Samtalen er med til at give værdi, og giver en ballast i rigtig mange forskellige situationer og sammenhænge – til individuel udvikling, til teamudvikling og i ansættelsesprocesser.

Se samtalen som både et energiboost og en ”aha” oplevelse. Styrkesamtalen kan fx være rigtig god, hvis du vil finde og opdage dine styrker. Og den kan være brugbar i forbindelse med et jobskifte og i processen med at skrive ansøgning og cv.

En lille sidegevinst er, at man også ofte får øjnene op for andres styrker, og du kan få de her ”aha” oplevelser omkring kollegernes, kæreste eller måske også chefens styrker. Som så kan være brugbart i at kunne forstå din omverden.

En styrkesamtale varer ca. 1-1½ time og gerne i et forløb mellem 3 til 5 samtaler.

Good Thougths Needs to Grow