COACHING TIL BØRN 15-18 ÅR

HOW DO WE GET THERE

Et coachingforløb kan hjælpe dig til at lære dig selv bedre at kende

Jeg ved, at det absolut ikke er let at være ung. Unge coaching er for dig der er mellem 15 -18 år som har behov for hjælp og støtte til at tackle de udfordringer som du står overfor som teenager/ung i en tid hvor alting går rigtigt stærkt og hvor der er store krav fra mange sider. Jeg ved, hvor svært det sommetider kan være svært for dig som teenager/ung at navigere i hverdagen og samfundet. Et samfund, der kører hurtigt, hvor det forventes at du er ’på’ hele tiden, og hvor man bliver stemplet som ”kedelig”, ”sær” eller ”anderledes”, hvis du ikke lige gør som flertallet. Derfor er lavt selvværd, angst og bekymringer også en stor udfordring for mange unge. Unge føler sig ensomme, stressede, forkerte og ikke gode nok, som de er. Ofte ved de ikke præcis, hvorfor de har det, som de har det, men de kan blot mærke, at noget går dem på.

Coaching til unge kan være det helt rigtige til teenagere som ikke behøver terapi eller psykologbehandling, men som blot kæmper med helt almindelige, menneskelige udfordringer.

Jeg ser med andre øjne på din teenager, udenom både skolen eller uddannelsesstedet. Ikke for at stille en diagnose, men for at udforske de muligheder der er for at træne det, der øger trivslen og styrker selvværdet

I et coachingforløb er du den der bestemmer, hvor du vil hen! Du er kaptajnen på dit eget skib og vi finder sammen frem til, hvor du vil hen.

Coaching kan give dig redningsbæltet som kan holde dit hoved over vandet længe nok til, at få styr på de redskaber, som gør en virkelig stor forskel. Coaching hos Isabells Coaching foregår ofte ved individuelle samtaler, enten ved personlige møder, walk and talk eller online.

EXPLORE YOUR OPTIONS

Commitments for unge 15-18 år

FØRSTE MØDE/SAMTALE

Det første møde/samtale forgår med dig alene eller sammen med en forælder, så du kan vurdere, om vi har et match.  Her taler vi om din historie, hvad du opfatter som dine udfordringer samt aftaler, hvordan vi sammen bedst kan hjælpe dig. Herfra ligger vi en plan for dig. Kan foregå online og i min praksis.

Varighed: 60 min

ANDET MØDE/SAMTALE – HOW DO WE GET THERE?

Til dig, der har brug for at få vendt skuden, typisk fordi du ikke har haft det godt længe. Typisk begynder vi med at mødes en gang om ugen den første måned eller to. Jeg anbefaler et længerevarende forløb, da det tager tid at arbejde med forandringer. Meget typisk 4-8 gange som minimum. Hvornår og hvordan vi mødes planlægger vi, når du starter. Hvis du har behøv for det kan vi tale kort på telefon en gang om ugen. Det hjælper dig med at blive på sporet og rykke dig endnu hurtigere.

Varighed: 60 min

FORÆLDRESAMTALER:

Når du bliver coachet hos mig har du mulighed for at få en af dine forældre med til en eller flere samtaler. Jeg kan kun anbefale, at dine forældre kommer med til en eller flere samtaler, mens du går hos mig. På den måde kan jeg bedre guide dem i, hvordan de bedst støtter både dig og dem selv.

Varighed: 60 min

Sammen sørger vi for, at du bliver glad, stolt og sikker igen!

OPFØLGNING / AFSLUTNING

Som et hvert andet coachingsforløb hos mig, afsluttes den sidste time altid med en opfølgning, når du har været her 4-8 gange. Her vurderer vi, om du skal fortsætte, eller om forløbet skal afsluttes. Min erfaring er at det er meget individuelt om man forlænger.

Varighed: 60 min