Om mig

Hej og velkommen til Isabells 😊

Jeg har egentlig altid undrede mig lidt af folk som bloggede fordi, hvad skulle det dog til for? Men vi må jo nok konstatere, at blogs er kommet for at blive, og at de er ret så populære. Men hvorfor er det lige, at jeg skal bruge tid på at skrive en blog? Personligt følger jeg ikke blogs, men jeg følger et hav af mennesker og sider på Instargram, LinkedIn og har jo også Facebook konto med ok venneliste, som ligger opslag op.

Når dem jeg følger poster relevant indhold, giver jeg dem gerne et like med på vejen, og sommetider havner jeg også på deres blog. Er indlægget umiddelbart relevant for mig, gemmer jeg linket, og poster det videre i mit netværk senere, så kan andre også få glæde af mit “fund”.

Jeg hedder Isabell, er 43 år og bor i Aarhus sammen med min kæreste og er bonusmor til to store børn på 14 og snart 18. Jeg har selv valgt, ikke at får børn. Jeg er mønstrebryder, men det blev jeg først klar over i en tidlig voksen alder, og så er jeg også ordblind.

Jeg er opvokset i en dysfunktionel “nomade” familie, hvor psykisk sydom, alkohol og piller var en del af dagligdagen og hvor vi flyttede rundt. Har ikke tal på hvor mange skoler jeg er gået på – jeg stoppede med at tælle da vi var flyttede for 10 gang.  Efter en lang sej kamp med Stres, angst og fortvivlelse, er jeg næsten i mål med mine drømme om at komme fri fra barndommens ”lænker” og min dysleksi kan jeg skrive og formulere mig nogenlunde fejlfrit. 

Nu har jeg taget det mest nervepirrende skridt og er sprunget ud som blogger. Hvem skulle lige tro det – mig som ellers holder kortende tæt på kroppen. Jeg er virkelig  kommet godt og grundig ud af min komfort zone.

Bloggen omhandler bla. personlige indlæg, noget omkring livsstil og de livserfaringer jeg har fået og de eksperimenter jeg vil og har afprøvet for at få livet til at passe til mig, skønne tips mm. På trods af min ordblindhed har jeg altid elsket at skrive og fortælle historier.

Jeg er udpræget frankofil (spørg bare min familie) og elsker alt der er fransk. Derfor vil bloggen også bære lidt præg af franske loppefund mm. men også alm genbrugsfund. Elsker genbrug!

Vil gerne byde dig velkommen til min livstilsblog og jeg håber du har lyst til at læse med – måske mine indlæg kan hjælpe dig på vej med dine mål, eller give dig et smil på læben? Giv mig gerne en kommentar med på vejen eller skrive en lille hilsen i min gæstebog.