Velkommen til Isabells

Jeg vil gerne byde dig pænt velkommen til mit univers 🙂 Jeg håber du vil sætte dig godt til rette, læg bare benene op og læs med. Om jeg har noget på hjerte – ja det vil jeg mene!

Jeg hedder Isabell, er 43 år og bor i Aarhus sammen med min søde kæreste og er bonusmor til to store børn på 14 og 18. Det er mig der skriver på bloggen og mig som er på de fleste billeder, dog vil der undtagelsesvis også være af familien.

Jeg er buddhist og lever mit liv i overbevisning at man selv er kilden til at opnår evig status og glæde. Min Dharmalære sagde engang til mig “Hav tillid til, at du selv besidder den viden og visdom, der skal til, for du kan leve et sundt og lykkeligt liv”

Personligt læser jeg en masse blogs for voksne kvinder, og nyder at få inspiration til, hvordan jeg kan gøre livet endnu bedre. Jeg har tiltider en livsglæde og energi der ind imellem bobler helt over, og bloggen her fungerer som mit frirum. Her skriver jeg om alt det, der begejstrer mig.

Bloggen omhandler hverdagen i al sin pragt, rejser og oplevelser, familiehygge, skønne tips og alt det andet, der tilsammen udgør et liv.

Mit blogunivers henvender sig primært til den voksne kvinde, som elsker det gode og sunde liv, og som nyder at finde inspiration til, hvordan det måske kan gøres endnu bedre.  Vi voksne kvinder kan som regel bestemme lidt mere frit over vores tid, og vi har lært hvad vi kan lide, og hvad vi egentlig helst vil være foruden. Vi kender os selv godt, har det ok med hvem vi er – eller i hvert fald godt på vej til det. Livet handler ikke længere om at imponere andre, eller om at opnå en masse. Vi vil meget hellere skabe det liv, som passer til lige præcis os.

Jeg har det i hvert fald selv sådan. Jeg har under ingen omstændigheder lyst til at gå i stå, og lade mit liv  flyve forbi, uden at nå at nyde det.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at dele både ord og billeder du finder her på bloggen, bare du vil være sød at linke tilbage til mig.

Jeg håber du har lyst til at læse med og forhåbentlig vil Isabells være til inspiration for dig! Giv mig gerne en kommentar med på vejen eller skriv en lille hilsen i min gæstebog 🙂