Hjertelig velkommen til Isabells.net

Hvem gemmer sig på Isabellsnet?

Jeg hedder Isabell, er 47 år og bor i Aarhus sammen med min kæreste og er bonusmor til to store børn på 18 og 22 år.

Jeg er buddhist og er meget inspireret af de ayurvediske leveprincipper, hvilket også præger min blog en del. Jeg lever mit liv i den overbevisning, at man selv er kilden til at opnå evig status og glæde. Min Dharmalære sagde engang til mig,

“Hav tillid til, at du selv besidder den viden og visdom, der skal til, for du kan leve et sundt og lykkeligt liv”

Jeg arbejder primært som omsorgsmedhjælper på et bosted for udviklingshæmmede og er certificeret livstilscoach i min fritid. Når jeg får spørgsmålet om hvorfor jeg blev livstilscoach, er svaret ret enkelt og det samme, når folk spørger mig om, hvorfor jeg er buddhist – fordi det føles rigtigt!

Mit liv handler ikke længere om at imponere andre. Jeg vil meget hellere skabe det liv, som passer lige præcis til mig. Jeg er nysgærig af natur og nyder selv, at få inspiration til, hvordan jeg kan gøre livet og min hverdag endnu bedre.

Jeg er i min hverdag meget inspireret af at være i balance. Og være rask, glad og have det godt. På alle parameter. Derfor har jeg fokus på, hvordan jeg tackler livets udfordringer konstruktivt. Og til at gøre alt det vi beskæftiger os med, og omgiver os med, til noget der er godt for os.

Det er min overbevisning, at vi kan holde meget både fysisk og psykisk sygdom væk ved, at have det godt.  Altså have den mentale balance og trivsel i orden.

Isabells.net er også en ærlig blog, hvilket betyder, at jeg også et menneske, og hvor end jeg gerne ville være evigt på toppen, så kan det også for mig, knibe at holde humøret oppe.

Hvad kan du læse om på Isabells.net?

Jeg har tiltider en livsglæde og energi der ind imellem bobler helt over, og bloggen her fungerer primært som mit frirum. Her skriver jeg om alt det, der begejstrer mig. Men den vil også afspejle min store interesse for personlig udvikling og coaching, som jeg også tilbyder, når tiden er til det.

Med andre ord er isabells.net en blog, hvor jeg deler mit verdenssyn og livsindstilling. Ud over egne erfaringer får du også visdom og guldkorn fra de mange kurser, bøger og artikler, der gennem årene har beriget mit liv i forhold til personlig udvikling.

Jeg vil altid opfordre til, at vi fokuserer på det positive i livet. Dog uden at fortrænge de negative følelser, som der kan være meget brugbar information og drive i.

MEN

Isabells.net er altså også en blog, hvor jeg deler små nemme skønheds- og sundhedsråd ind imellem. Og du vil også kunne finde indlæg om rejser, boganmeldelser og hyggelige opskrifter.

OG

Isabells.net har åbnet døren lidt på klem og budt gæsteblogger som har noget på hjertet med på siden. De gemmer sig under fanen Gæsteblogger!

Hvem er mit publikum?

Isabells.net er med andre ord til dig som interesserer sig for personlig udvikling balance og selvindsigt, på en lidt mere jordisk måde, som gør dig glad.

Jeg håber, du har lyst til at læse med og forhåbentlig finde inspiration og personlig udvikling. Jeg sætter stor pris på du kigger forbi, og måske vil smide en lille kommentar på indlæggene i forbifarten, eller skrive en lille hilsen i min gæstebog 🙂 jeg bliver altid glad for en besked!

Du er selvfølgelig meget velkommen til at dele mine indlæg hvis du finder dem interessant.

Mange kærlige og varme hilsner

Isabell