Velkommen til Isabells

Har verden brug for en blog mere?

Har verden virkelig brug for en blog mere!? Ud fra mit synspunkt – Ja hvorfor ikke? På min færd rundt på internettet, har jeg lært mange lækre og inspirerende blogs at kende og fik blod på tanden. Efter jeg startede min blog op, har jeg fået dyb respekt for det kæmpe store arbejde, som ligger bag disse netmedier.

Jeg har tiltider en livsglæde og energi der ind imellem bobler helt over, og bloggen her fungerer som mit frirum. Her skriver jeg om alt det, der begejstrer mig.

Jeg nyder selv, at få inspiration til, hvordan jeg kan gøre livet endnu bedre.

Derfor…

Vil jeg gerne byde dig pænt velkommen til mit univers 🙂 Jeg håber, du vil sætte dig godt til rette, læg benene op, tag en kop te/kaffe og læs med. Om jeg har noget på hjerte – ja det vil jeg mene!

Hvem gemmer sig på Isabellsnet?

Jeg hedder Isabell, er 44 år og bor i Aarhus sammen med min søde kæreste og er bonusmor til to store børn på 15 og 18. Det er mig, der primært skriver på bloggen, og mig som er på de fleste billeder. Dog vil der undtagelsesvis også være af familien.

Jeg er buddhist, og lever mit liv i overbevisning, at man selv er kilden til at opnå evig status og glæde. Min Dharmalære sagde engang til mig, “Hav tillid til, at du selv besidder den viden og visdom, der skal til, for du kan leve et sundt og lykkeligt liv”

Jeg lever også mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af…!

Som noget ganske nyt, har jeg åbnet døren lidt på klem og budt gæsteblogger med på siden. Derfor vil du også se indlæg som ikke er skrevet af mig. De gemmer sig under fanen Gæsteblogger

Mit publikum

Mit blogunivers henvender sig primært til den voksne kvinde 25+. Som elsker det gode og sunde liv. Som nyder, at finde inspiration til, hvordan livet måske kan gøres endnu bedre.   Vi voksne kvinder kan som regel bestemme lidt mere frit over vores tid. Vi har lært hvad vi kan lide, hvad vi egentlig helst vil være foruden. Vi kender os selv godt. Har det ok med hvem vi er – eller i hvert fald godt på vej til det. Livet handler ikke længere om at imponere andre, eller om at opnå en masse. Vi vil meget hellere skabe det liv, som passer til lige præcis os.

Men uanset alder, er du mere end velkommen til, at læse med – alder er jo bare et tal!

Jeg har det i hvert fald selv sådan. Jeg har under ingen omstændigheder lyst til at gå i stå, og lade mit liv  flyve forbi, uden at nå at nyde det.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at dele mine indlæg hvis du finder dem interessant.

Hvad kan du læse om på Isabells.net?

Isabells.net er siden, hvor du kan blive inspirereret til rejser og oplevelser, anmeldelser, familiehygge, skønne tips, personlig udvikling og alt det andet, der tilsammen udgør mit liv. Jeg vil poste små hurtige tips til f.eks Naturmedicin eller økologiske og franske skønhedsprodukter. Du vil finde anmeldelser fra listige kaffe/spisesteder Historier fra rejsedagbogen. Skønne genbrugsfund og gør det selv guides. Ind imellem vil jeg også skrive længere indlæg, hvor jeg graver dybere, og nørder lidt mere igennem omkring et emne fx kommunikation . og sidst men ikke mindst om buddhisme og meditation.

Jeg håber, du har lyst til at læse med og forhåbentlig vil Isabells være til inspiration for dig! Jeg sætter stor pris på I kigger forbi, og måske vil smide en lille kommentar på indlæggene i forbifarten eller skrive en lille hilsen i min gæstebog 🙂 jeg bliver altid glad for en besked!