Kontakt info

Vil du gerne samarbejde med mig?

Min blog er primært tiltænkt som mit frirum så meget af indholdet på min blog er non-kommerciel. Men min blog er lige så langsomt rykket tættere på det niveau, nemlig der hvor jeg håber, at kunne leve af skriverierne på den lange bane.

Derfor vil jeg også altid være åben og have interesseret i forskellige former for samarbejde mellem min blog og virksomheder eller brands eller web shops. Min blog følges hver dag af en trofast skare af læsere, som altid modtager mine indlæg med alt hvad de indeholder med stor interesse og loyalitet.

Hvis man vil samarbejde med mig, tager jeg naturligvis udgangspunkt i den enkelte kunde eller det enkelte brand og sørger for enhver tid for at samarbejdet bliver en win-win for alle – ikke mindst for mine læsere.

Det er vigtigt for mig at de ting jeg skal reklamere for skal passe ind i bloggens tema, og være af en god kvalitet. Når det er sagt, så er bloggens tema/indhold så bredt, at meget kan passe ind. Selvom et indlæg vil være sponsoreret, vil det altid min ærlige mening som kommer til udtryk.

Det vil dog også altid være synligt og jeg gør opmærksom på det i det enkelte indlæg i henhold til gældende lovgivning på området.

Ønsker du at samarbejde om et projekt, foredrag, gæsteblog eller et produkt så skriv gerne til mig en mail på isabell@isabels.net

Jeg samarbejder ikke multi level marketing og pyramidespil – som for også øvrigt er ulovligt.

Blogsamarbejde?

Jeg er altid åben for nye blogsamarbejde og ønsker du at være gæsteblogger her hos mig skal du være mere end velkommen. Se mit indlæg om mine gæsteblogger HER

I kan også finde mig på Facebook @isabells.net

Du skal du være mere end velkommen til at skrive til mig jeg elsker at få post. Har du spørgsmål eller input – skriv venligst til mig på mail isabell@isabells.net


Please reload