Kontakt mig gerne!

Har du spørgsmål eller kommentarer til mine indlæg eller opslag er du meget velkommen til enten at skrive en kommentar på indlægget eller opslaget eller til at kontakte mig på min formular nederst på siden.

Vil du gerne samarbejde med mig?

Min blog er primært tiltænkt som mit frirum så meget af indholdet på min blog er non-kommerciel.

Ønsker du at lave et samarbejde med mig & bloggen, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på formularen nederst på siden og skriv gerne ‘samarbejde’ i emnefeltet.

Et samarbejde kan fx være:

  • et betalt indlæg på min blog om dit produkt og/eller din virksomhed, med link til dit website og affliate partner links.
  • opslag og/eller stories på Instagram og Facebook
  • en giveaway eller konkurrence

Mine indlæg SEO optimeres og jeg overholder naturligvis reklame-reglerne både på min blog og SOME profiler

Prisen aftales, da den afhænger af typen af samarbejdet.

Selvom et indlæg vil være sponsoreret, vil det altid min ærlige mening som kommer til udtryk.

Ønsker du at samarbejde om et projekt, foredrag, gæsteblog eller et produkt så skriv gerne til mig en mail på isabell@isabels.net

Jeg samarbejder ikke med multi level marketing og pyramidespil – som for øvrigt er ulovligt.

Den typiske læser på min blog er en kvinde i alderen 25-60 år, der bor enten her i Aarhus og omegn eller i en anden storby. Hun har fokus på livsglæde, selvforkælelse og det gode liv, at få gode og kulturelle oplevelser, personlig udvikling og balance og at have “kvalitets-tid’ enten med sig selv eller familien.

Mine indlæg er markeret med ”reklame” og/eller ”samarbejde”, hvis der er tale om et decideret samarbejde. Jeg samarbejder med og anbefaler kun produkter, som jeg selv bruger og kan stå inde for.

Er indlægget ikke markeret med ”reklame” eller ”samarbejde” så vil en positiv beskrivelse af et produkt, sted eller andet være fordi den er selvbetalt og en god oplevelse som jeg selv har valgt og som jeg gerne vil anbefale videre kvit og frit.

Tekster og billeder er mine egne, medmindre andet er angivet. Ønsker du at bruge billeder eller tekst fra min blog, er det god stil at spørge først. Du får højst sandsynligt “ja”.

Vil du være gæsteblogger?

Jeg er altid åben for nye blogsamarbejde og ønsker du at være gæsteblogger her hos mig skal du være mere end velkommen. Se mit indlæg om mine gæsteblogger HER

I kan også finde mig på Facebook @isabells.net

Du skal du være mere end velkommen til at skrive til mig jeg elsker at få post. Har du spørgsmål eller input – skriv venligst til mig på mail isabell@isabells.net

Har du brug for coaching- sparring- vejledning eller meditation?

Drømmer du om at slippe din indre uro, tankemylder og bekymringstanker? Og trænger du til selvkærlighed eller at finde ind i dit eget flow – der hvor livet bare bliver meget lettere og sjovere? Har du svært ved at finde ud af, hvad der er det rigtige for dig? Er du i tvivl om din retning? Overhører du din indre stemme, og trænger du til mere glæde og rigtighed i dit liv?   

Jeg hjælper gerne med at blive klogere på – dit sande jeg. jeg vil ikke kunne dig løsningen i hånden som sådan, men jeg vil kunne hjælpe dig med at opdage, og hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan du kommer videre med det, du ønsker dig at opnå.

Og ikke mindst brænder jeg for at hjælpe dig ind i dit flow, der hvor dit liv bliver spændende og autentisk. Det ligger lige for næsen af dig. Det kræver sommetider hjælp og vejledning til at forstå, hvad det er, vi skal være bevidste om. Og nogle gange skal man have hjælp, til at finde derhen, hvor man gerne vil.

Jeg tilbyder coaching/vejlednings-sessions og du kan kontakte mig på mail isabell@isabells.net eller på mobil 60 51 72 47. Du kan også trykke HER så kommer du direkte ind på min coachingside. Der kan du også læse mere om hvordan jeg arbejder, og hvilke sessions jeg tilbyder.

Fotograf

Jeg er ikke uddannet professionel fotograf, men jeg elsker at tage billeder, og har da også taget et par kurser i ny og næ, så jeg stolt kan kalde mig fritidsfotograf. Jeg er utrolig visuel tænkende, og er god til at skabe et billede med hamoni og følelse. Jeg bruger selv naturen rigtig meget når jeg tager billeder, hvilket du også kan se på bloggen. Jeg har taget portrætbilleder af både børn og voksne, festbilleder (bryllup) og til div. Teaterforestillinger.

Så søger du en billig fritidsfotograf så kontakt mig gerne på formularen nedenfor eller sms på 60 51 72 47


Please reload