Kontakt mig gerne!

Vil du gerne samarbejde med mig?

Min blog er primært tiltænkt som mit frirum så meget af indholdet på min blog er non-kommerciel.

jeg vil dog være åben og have interesseret i forskellige former for samarbejde mellem min blog og virksomheder eller brands eller web shops. Min blog følges hver dag af en trofast skare af læsere, som altid modtager mine indlæg med alt hvad de indeholder med stor interesse og loyalitet.

Hvis man vil samarbejde med mig, tager jeg naturligvis udgangspunkt i den enkelte kunde eller det enkelte brand og sørger for enhver tid for at samarbejdet bliver en win-win for alle – ikke mindst for mine læsere.

Det er vigtigt for mig at de ting jeg skal reklamere for skal passe ind i bloggens tema, og være af en god kvalitet. Når det er sagt, så er bloggens tema/indhold så bredt, at meget kan passe ind. Selvom et indlæg vil være sponsoreret, vil det altid min ærlige mening som kommer til udtryk.

Det vil dog også altid være synligt og jeg gør opmærksom på det i det enkelte indlæg i henhold til gældende lovgivning på området.

Ønsker du at samarbejde om et projekt, foredrag, gæsteblog eller et produkt så skriv gerne til mig en mail på isabell@isabels.net

Jeg samarbejder ikke multi level marketing og pyramidespil – som for øvrigt er ulovligt.

Gæste/blogsamarbejde?

Jeg er altid åben for nye blogsamarbejde og ønsker du at være gæsteblogger her hos mig skal du være mere end velkommen. Se mit indlæg om mine gæsteblogger HER

I kan også finde mig på Facebook @isabells.net

Du skal du være mere end velkommen til at skrive til mig jeg elsker at få post. Har du spørgsmål eller input – skriv venligst til mig på mail isabell@isabells.net

Har du brug for coaching- sparring- vejledning eller meditation?

Drømmer du om at slippe din indre uro, tankemylder og bekymringstanker? Og trænger du til selvkærlighed eller at finde ind i dit eget flow – der hvor livet bare bliver meget lettere og sjovere? Har du svært ved at finde ud af, hvad der er det rigtige for dig? Er du i tvivl om din retning? Overhører du din indre stemme, og trænger du til mere glæde og rigtighed i dit liv?   

Jeg hjælper gerne med at blive klogere på – dit sande jeg. jeg vil ikke kunne dig løsningen i hånden som sådan, men jeg vil kunne hjælpe dig med at opdage, og hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan du kommer videre med det, du ønsker dig at opnå.

Og ikke mindst brænder jeg for at hjælpe dig ind i dit flow, der hvor dit liv bliver spændende og autentisk. Det ligger lige for næsen af dig. Det kræver sommetider hjælp og vejledning til at forstå, hvad det er, vi skal være bevidste om. Og nogle gange skal man have hjælp, til at finde derhen, hvor man gerne vil.

Jeg tilbyder coaching/vejlednings-sessions og du kan kontakte mig på mail isabell@isabells.net eller på mobil 60 51 72 47. Du kan også trykke HER så kommer du direkte ind på min coachingside. Der kan du også læse mere om hvordan jeg arbejder, og hvilke sessions jeg tilbyder.

Fotograf

Jeg er ikke uddannet professionel fotograf, men jeg elsker at tage billeder, og har da også taget et par kurser i ny og næ, så jeg stolt kan kalde mig fritidsfotograf. Jeg er utrolig visuel tænkende, og er god til at skabe et billede med hamoni og følelse. Jeg bruger selv naturen rigtig meget når jeg tager billeder, hvilket du også kan se på bloggen. Jeg har taget portrætbilleder af både børn og voksne, festbilleder (bryllup) og til div. Teaterforestillinger.

Så søger du en billig fritidsfotograf så kontakt mig gerne på formularen nedenfor eller sms på 60 51 72 47


Please reload