Vil du være gæsteblogger hos isabellsnet?

JEG SØGER GÆSTERBLOGGER…

Isabells.net har været i luften godt 5 år og det går bare derudaf. Men jeg vil gerne åbne blogdøren lidt på klem. Derfor søger jeg en eller flere gæsteblogger med en god historie. Vil du eller kender du måske en der kunne have interesse for at skrive et blogindlæg så tøv ikke med at kontakte mig.

Krav?

Jeg er ikke specifikke krav andet end at blogindlægget skal være minimum 300 tegn og have billeder man selv har taget som kan komme på indlægget. Alle kan som udgangspunkt få deres gæsteindlæg på min blog, men jeg forbeholder mig dog alligevel retten til at fravælge et indlæg, hvis jeg vurdere at det ikke passer ind.

Indholdet?

Det vigtigste for mine gæsteblogger er, at de skriver om hvad der ligger dem på hjerte, men jo bidrager med noget nyt til bloggen, på den måde undgår jeg at få “dobbelt indlæg”

Det kan fx være strikkeopskrifter (jeg kan virkelig ikke strik) eller en boganmeldelse, skønhedstips eller et mere alvorlig emne som fx stress eller spørgsmål om livet eller hvordan du har valgt dit liv eller et andet emne som du brander for, så lad mig høre fra dig.

Indholdet må ikke indeholde reklame for sin egen virksomhed – når man læser gæsteblog hos mig skal man læse af lyst og få inspiration og en god historie og ikke få tilbud om diverse ydelser eller lign. (det hedder skjult reklame og er faktisk ulovligt – og jeg kan få både for det).

Billede og det skrevende

Vigtigt – billedet skal være i JPG fil og str 1024 pc og det skrevende (indlægget) skal være sendt i et worddokument. og der skal være en deloverskrift for hver 300 ord

Husk…

At præsentere dig selv og hvad du skriver om på din egen blog. (du behøver ikke have en blog) Nogle gæstebloggere skriver præcis, som de ville skrive på deres egen blog, og så kan det faktisk være, at læseren slet ikke opdager, at de læser et gæsteindlæg!

Selvom du gæsteblogger, skal du ikke tilpasse dig så meget, at du forsvinder i mængden. Det er vigtigt, at du viser, hvem du er, og husker din egen stil.

Du får?

Selvfølgelig fornøjelsen af at skrive et blogindlæg til mig. Du vil få lov til at linke til din egen blog hvis du har en blog. Hvis samarbejdet går godt, kan det evt. udvikle sig til at blive fast gæsteblogger. Din blog bliver delt på fb i 4 bloggrupper, på min egen fb-side og på Pinterest. Jeg forventer også at du deler – hvor bestemmer du selv men som min 1 side af eget valg.

Deadline?

Jeg deler hver mandag så deadline vil være søndag aften.

Spøgsmål?

Kontakt mig også gerne på forhånd, hvis du har spørgsmål på nedenstående mail eller på Isabells.net

Kontakt

Er du interesseret, så skriv til mig på isabell@isabells.net

God SEO og læsevenlighed

Hvis dit indlæg skal kunne findes på Google, så du får trafik tilbage på din egen blog, så er det vigtigt, at du optimerer indlægget, og sørger for, at der er god læsevenlighed i indlægget. Det viser også dig fra din bedste side.

Jeg har prøvet at sidde med gæsteindlæg, som var svært at udgive. Både på grund af stavefejl, kommafejl, dårlig læsevenlighed og dårlig SEO. Det er aldrig fedt at rette en gæstebloggers indlæg igennem. Så vær grundig med dit gæsteindlæg, før du sender indlægget.

Vil du give dine indlæg bedre læsevenlighed, så kan du læse mere her: 10 skrivetips til at forbedre din blogs læsevenlighed

Vil du blive bedre til at SEO-optimere dine blogindlæg, så denne guide her: 10 SEO tips og et musthave plugin  

2 Kommentarer on “Vil du være gæsteblogger hos isabellsnet?

  1. Hej Isabell. Jeg startede midt oktober min blog, hvor jeg fortæller historier om lidt liv. Samt lidt om mine interesser genbrug, yoga, dans og bøger. Måske du kunne have lyst til at tage et smut forbi min blog og se om et af mine indlæg kunne være af interesse? Bh Vibeke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *