Vil du dele din historie? Bliv gæsteblogger på Isabells.net!

JEG SØGER GÆSTERBLOGGER…

Isabells.net har eksisteret i godt 7 år, og det har været en fantastisk rejse hidtil. Men nu vil jeg gerne åbne døren til bloggen lidt mere og invitere en eller flere gæstebloggere med spændende historier til at bidrage.

Hvis du eller nogen du kender er interesseret i at blive gæsteblogger eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på isabell@isabells.net jeg ser frem til at høre fra dig og lære mere om dine idéer til et potentiel gæsteblogindlæg.

Krav?

Jeg stiller ikke mange krav udover, at blogindlægget skal være på minimum 300 ord og indeholde billeder, som du selv har taget og som kan inkluderes i indlægget. Alle er velkomne til at bidrage, men jeg forbeholder mig retten til at vælge fra, hvis jeg vurderer, at et indlæg ikke passer til bloggen.

Indholdet?

Det vigtigste er, at du skriver om noget, der virkelig betyder noget for dig og samtidig bringer noget nyt til bloggen. På den måde undgår vi at gentage emner. Det kan være alt fra strikkeopskrifter (jeg er virkelig ikke god til at strikke) til boganmeldelser, skønhedstips eller mere alvorlige emner som stress eller livsspørgsmål. Lad mig høre, hvad der optager dig!

Vær venligst opmærksom på, at indholdet ikke må være reklame for din egen virksomhed. Når folk læser gæsteblogs på min side, skal det være for inspiration og gode historier, ikke for at blive tilbudt diverse ydelser. Det er faktisk ulovligt og kan skade os begge.

Billeder og tekst:

Husk at sende billedet i JPG-format med en størrelse på 1024 pixel og teksten i et Word-dokument. Del gerne din egen præsentation og hvad du normalt skriver om på din egen blog, hvis du har en. Det er vigtigt at bevare din egen stil, selvom du skriver som gæst.

Husk

At præsentere sig selv. Husk at fortælle, hvem du er, og hvad du skriver om på din egen blog. Nogle bloggere skriver præcis, som de ville skrive på deres egen blog, og så kan det faktisk være, at læseren slet ikke opdager, at de læser et gæsteindlæg!

Selvom du gæsteblogger, skal du ikke tilpasse dig så meget, at du forsvinder i mængden. Det er vigtigt, at du viser, hvem du er, og husker din egen stil.

Du får?

Du får selvfølgelig glæden ved at bidrage med et blogindlæg. Hvis samarbejdet går godt, kan det måske endda udvikle sig til et fast gæstebloggerforhold. Jeg deler din blog på fire bloggrupper på Facebook, min egen Facebook-side og på Pinterest. Jeg forventer også, at du deler indlægget på din egen platform.

Kontakt

Er du interesseret, så skriv til mig på isabell@isabells.net

God SEO og læsevenlighed

For at sikre, at dit indlæg bliver fundet på Google og er let at læse, er det vigtigt at optimere det for søgemaskiner og sørge for, at det er let at læse. Jeg har haft dårlige erfaringer med gæsteblogs, der var fyldt med stavefejl, dårlig læsevenlighed og dårlig SEO. Så vær omhyggelig med dit indlæg, før du sender det ind. Hvis du vil forbedre læsevenligheden, kan du læse vores 10 skrivetips, og hvis du vil lære mere om SEO-optimering, kan du kigge på vores guide med 10 SEO-tips og et must-have-plugin.

2 Kommentarer on “Vil du dele din historie? Bliv gæsteblogger på Isabells.net!

  1. Hej Isabell. Jeg startede midt oktober min blog, hvor jeg fortæller historier om lidt liv. Samt lidt om mine interesser genbrug, yoga, dans og bøger. Måske du kunne have lyst til at tage et smut forbi min blog og se om et af mine indlæg kunne være af interesse? Bh Vibeke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *