REFERANCER

Min selvtillid blev styrket!

Jeg opsøgte Isabells Coaching, da jeg havde problemer med nervøsitet i forbindelse med eksamen og at møde nye mennesker, og det gav mig problemer i hverdagen. Jeg havde meget brug for hjælp med at dæmpe nervøsiteten og få forklaring på, hvorfor at nervøsiteten kommer i den forbindelse.

Det var en meget behagelige oplevelse, og jeg følte mig 100% tryg i at dele mine personlige problemer, fordi Søs var meget forstående og kunne sætte sig ind i de ting, der foregik i mit hoved.

Søs gav mig redskaber til at arbejde med nervøsiteten, og forståelsen af, hvor min nervøsitet kom fra. Det gjorde det meget nemmere at arbejde videre med og at dæmpe den, når den viste sig.

Jeg fik åbnet op for nogle ting, som havde siddet og trykket i meget lang tid, og jeg fik lettet nogle ting fra mine skuldre.

Jeg mærkede allerede efter kun to sessioner en stor forbedring. Min selvtillid blev styrket. Jeg ved nu at der ikke er noget galt med mig.

Nu tør jeg kaste mig ud i nye ting, som jeg ellers ikke turdet før. Jeg kan styre min nervøsitet og det gør, at jeg har en rarere fornemmelse og mere ro i kroppen, inden jeg skal fremlægge. Der ikke er så mange tanker i hovedet, som er forstyrrende.

Jeg giver Isabells Coaching mine varmeste anbefalinger herfra!

Maria Louise – Aarhus

————————————————————————————————————

Min præstationsangst forsvandt helt!

Jeg kan kun anbefale alle, som overvejer at tage kontakt til en coach, at kontakte Isabells Coacing. Jeg søgte hjælp hos Søs fordi jeg havde nogle meget begrænsende overbevisninger om mig selv. Man kan vist godt kalde min udfordring for præstationsangst – tanken om at skulle stå foran flere mennesker og fortælle og give min viden fra mig var utrolig angstprovokerende for mig. Dette blev pludselig en stor udfordring, i forbindelse med et arbejde.

Søs guidede mig igennem en proces, hvori jeg blev klar over, hvilke begrænsende overbevisninger, jeg bar rundt på – og har båret rundt på lige så længe jeg kan huske tilbage. Hun formåede at stille mig de helt rigtige spørgsmål, som fik mig til at se tingene i et nyt lys. Vigtigst af alt hjalp hun mig med at opdage, at man faktisk har et valg om, hvilke overbevisninger man ønsker at bære rundt på. Hun hjalp mig med at vælge nogle nye, og langt mere støttende, overbevisninger. Hun hjalp mig med at lade dem blive dybt forankrede i mit sind, og min krop.

Jeg har efterfølgende set min frygt i øjnene og har stået foran en forsamling af mennesker og snakket, endog lært dem noget, og mit hjerte hamrede ikke løs som ellers. Mit ansigt rødmede ikke, mine tanker var ikke destruktive.

Faktisk var jeg blot afslappet, rolig og glad. Søs har, med hendes milde, tillidsfulde væsen, og hendes coachingteknikker, gjort en kæmpe forskel for mig. Både for min måde at tænke om situationen på op til og for min mentale tilstand, og dermed også min fysiske fremtræden, i selve situationen.

Tusind TAK, Søs…du gør virkelig en forskel!!

Anna Sofia, Aarhus

————————————————————————————————————

Jeg startede hos Søs med en uro i kroppen, og stor forvirring over hvordan jeg havde det. Vidste
ikke helt hvad der var galt, og havde svært ved at give mig selv lov til at være ked af det, da alt
omkring mig gik godt. Jeg har været ramt af angst og stress førhen, og er derfor tit blevet sat i den
boks. Søs så mig ikke som pigen med stress og angst, men så mig som Isabella fra dag 1. Allerede
efter få samtaler følte jeg der skete en udvikling, og jeg så på min situation med helt andre øjne.
Søs har en forståelse og erfaringer, der gør at man hurtig føler sig tryg i hendes selskab. Man bliver
anerkendt fra dag 1, og samtalerne går lige i den retning man selv ønsker, eller har brug for. Søs
lærte mig, at man altid har et valg, og har coachet mig til at tænke anderledes om nogle
situationer, der gør min hverdag nemmere. Jeg kan i hvert fald anbefale et forløb hos Søs, også
selvom man bare kommer med en uro indeni. Dette forløb vil jeg ikke være foruden!

Isabella, 22 år.

COACHING FRUSTRATED