Mit naturlige hjem

Jeg holder meget af at udnytte de elementer, som årstiden giver. Det er forår, solen skinner mere og mere og trangen til at komme ud bliver derfor også større. Jeg elsker stranden, den milde saltvandsblæst og lyden af bølgen blå. Det gør bare noget ved ens sindstilstand. Har vist også nævnt i et andet indlæg (skønne Samsø) at jeg ikke kan lade være med at samle sten.

Men det er der jo en mening med. Jeg kan godt lide at tage naturen med ind i min indretning.   (min kæreste tager sig snart til hovedet) Naturen giver bare en vis ro og det giver indretningen et fint tvist sammen med de øvrige ting i hjemmet, som tiltaler mig.

Det handler om at tænke kreativt og moderne. Jeg får tit at vide af folk, som besøger os, at der må sidde et kreativt hoved på mig – og tror de har ret.

Men bliver da også altid beæret over, de ligger mærke til at der er er kommet nyt på hylden eller væggen.

Der findes jo uendelig mange måder, hvorpå man kan byde naturen velkommen i hjemmet. Der er ingen grænser inden for denne stilart. Jeg bestræber mig på at bruge den på en smuk og enkel måde og når jeg er træt af de valgte elementer, kan jeg altid give naturen det lånte tilbage.

Jeg anser egentlig ikke mig selv for morderne, men denne skønne og miljøvenlige stilart for tit skyld for, at gå hånd i hånd med både den moderne stilart og ikke mindst den romantiske stilart.

Hvis man ikke som jeg har tid eller overskud, så har butikkerne jo selvfølgelig også fået et stort udvalg af naturen med ind i butikken og sælger indretningsobjekter i naturmaterialer. (Jeg har også snydt lidt) De fleste af disse ting er lavet af genbrugsmaterialer i form af træ eller lignende. (det er også det jeg går efter når jeg handler natur)

Skind er blevet populært, og nærmest en stilart for sig selv – men du finder aldrig et skind herhjemme, – der er ikke noget dyr der skal lade livet, bare fordi det skal pynte på min stoleryg eller på sofaen.  Der takker jeg pænt, nej tak. Så ved jeg godt, at man kan få fake skind, men så går ideen med en naturlig indretning lidt en anden vej, synes jeg.

Der findes et hav af bøger, men jeg samler min inspiration andre steder som fx Pinterest og Instargram og så tager jeg enkelte elementer derfra.

Jeg har samlet et par links hvorfra jeg finder min inspiration:

https://www.alt.dk/bolig/diy-tag-naturen-med-hjemhttps://www.pinterest.dk/search/pins/?rs=ac&len=2&q=naturlig%20indretning&eq=naturlig%20ind&etslf=14755&term_meta[]=naturlig%7Cautocomplete%7C0&term_meta[]=indretning%7Cautocomplete%7C0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *