Nyhavn

Den Nye Havn

Nyhavn er altid et besøg værd. Min kæreste og jeg skal også altid omkring Nyhavn når vi er i København. I forbindelse med vi havde været til koncert dagen forinden og solen skinnede på en skyfri himmel besluttede vi os for at blive lidt længere i byen og nyde den nye havn.

De har sin charme med alle de gamle historiske huse og bygninger i flere farver og både der ligger til ”kajs” langs kanalen.

Perfekt sted at tage på kanalrundfart, og sådan en tur har min kæreste og jeg også været på – båden ligger lige for enden hvor Nyhavn starter, og hvis vejret er godt, hvorfor så ikke få lidt vind i håret og kigge lidt på byen ude fra havs?

Et lille minus er alle de mange turister, og det gør jo øjensynligt, at priserne også er derefter. Men man kan også sagens undersøg sidegaderne, og få en god og hyggelig oplevelse, efter min mening.  Man kan også købe en øl, sodavand is i en kiosk og sætte sig på kanten af havnen.

Vi har prøvede at side på kanten men også været inde og spise noget absolut lækkert mad, begge dele kan varmt anbefales.

https://www.visitcopenhagen.dk/da/copenhagen/nyhavn-gdk474735

Du finder Nyhavn HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *