Cavalaire-Sur-Mer

Byen med den store havn

Da Cavalaire-sur-Mer kun ligger 20 km vest for St. Tropez, er Cavalaire-Sur-Mer et meget oplagt besøg, når man er i Sydfrankrig. Cavalaire-sur-Mer er en mindre by, men med en ret stor havn. Den 3 km lange herlige strand er ikke lige så pakket som Rivieraens østlige dele. I den hyggelig by finder du smalle stræder og charmerende caféer med udendørsservering. Der er masser af restauranter i forskellige prisklasser.

 Vi ankom om formiddagen men Port de Cavalaire – den store havn med den mange lystbåde. Men både byen og havnen skulle være helt fantastisk at besøge om aftenen også.

Port de Cavalaire har virkelig også en smuk og enestående udsigt og da vi var på besøg, emmede haven såvel som byen af ro og afslapning, som satte os helt ned i tempo, som var lige det vi havde brug for. Men som i højsæsonen liver op og er præget af turisme og fuld fart frem. Hvis man er til kapsejlads, har byen hvert år i påsken et stort kapsejladsstævne.

Eller hvis du er vild med marengs kan du vist sagens få din lyst styret hos La Cigala – butikken finder du HER

Der ligger nogen skønne og herlige øer og provencalske byer lige nærheden, så en dagsudflugt til fx Hyères-øerne skulle være meget anbefalelsesværdigt. Du kan tage båden direkte fra Cavalaire (til en af øerne) eller fra le Lavandou, og nyd stilheden og den smukke natur. Du kan også tage på en udflugt til nogen af de middelalderlige byer, som ligger smukt oppe i bjergene. To af mine favoritter er Ramatuelle og Gassin, som begge ligger højt og har en fantastisk udsigt over havet og et meget dekorativt landskab. Du kan også med fordel besøge La Croix-Valmer.

Se mere HER

Hvordan kommer man til byen?

Fra lufthavnen i Nice skulle transportmulighederne til Cavalaire-sur-Mer være meget begrænsede. Se www.nice.aeroport.fr. Vi anbefaler, at du lejer en bil, (det gør vi som regel) som du kan hente og aflevere i forbindelse med dit fly. Du kan læse meget mere HER (siden er på fransk)

Har du været i Cavalaire-Sur-Mer? Del gerne dine oplevelser og tips i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *