Fru Møllers Mølleri

Hyggelig og uhøjtidelig oplevelse

Det summer af liv på Fru Møllers Mølleri og der venter dig der et vælg af oplevelser. Stedet huser ikke kun blot en restaurant, men også en gårdbutik med eget mel, brød, slagtervarer og delikatesser samt eget kafferisteri med nyristet zambiansk højlands kaffe.

Man kan se frem til en helhedsoplevelse når man besøger Mølleriet. Efter spisningen kan du bruge en time eller to på at gå rundt i gårdbutikken, handle ved de opstillet boder, kæle med hundene som lunter stille omkring eller få en is ved ismejeriet.

Til frokost serveres små kolde og lune retter fra sæsonens spisekammer og til aften tilbydes sæsonmenuen, som tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. Desuden kan man bestille bondegårds brunch om lørdagen, som bygger på et samspil mellem egne produkter fra gårdbutikken og slagteriet, råvarer fra lokale producenter samt egne spændende påfund.  Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset.  

Når du bestiller bord hos Fru Møllers Restaurant, kan du se frem til en hyggelig og uhøjtidelig stemning, samtidig med at maden tages dybt alvorligt, og at der lægges stolthed i hver eneste tallerken. Enkelt og overskueligt menukort med tilhørende vinkort.

I sommermånederne kan du sætte dig til rette i solens stråler eller parasollernes skygge i den skønne og hyggelige gårdhave. Og om vinteren kan du nyde din frokost eller middag inden døre i stearinlysenes skær i den varme restaurant. Lad dagens stress og byens travlhed blive hjemme for en stund og nyde udsigten til markerne og fårene, som græsser på engene.

Vores varmeste anbefalinger

Vores maver blev også dejlig mætte og vi nød en fin og uhøjtidelig betjening hvor vi blev mødt med et smil på læben. Vi købte skønne og lækre kager med hjem fra gårdbutikken som vi nød til en god kop kaffe.

Fru Møllers Mølleri får vores største anbefaling og man kan nemt få et par timer til at gå her. Gården er handicapvenlig. Virkelig et besøg værd.

Læs mere om Fru Møllers Mølleri HER

Har du besøgt Fru Møllers Mølleri? Del gerne dine oplevelser og tips i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *