Annecy del 2 – Saint-François de Sales og Lac d’Annecy

Lake Annecy

Lake Annecy, også kendt som Lac d’Annecy på fransk, er en af de mest betagende naturlige seværdigheder i Frankrig. Beliggende i de franske alper nær byen Annecy, er søen kendt for sin krystalklare, smaragdgrønne vand og den storslåede natur omkring den.

Søen dækker et areal på omkring 27 kvadratkilometer og er en af de reneste søer i Europa, takket være dens kildevand fra bjergene og en effektiv vandplejeindsats. Denne utrolige klarhed gør det til et populært rejsemål for vandsport som svømning, sejlsport, kajaksejlads, paddleboarding og fiskeri.

En af de mest populære aktiviteter for besøgende er at tage en bådtur på søen. Der er mulighed for at leje både eller tage guidede ture, hvor man kan udforske de maleriske landskaber og charmerende landsbyer, der ligger langs søens bred. Vi lejede en båd i ca. 1 time.

Omkring Lake Annecy er der også mange stier, der er velegnede til vandreture eller cykelture. Disse stier fører gennem frodige skove, forbi bjergbeklædte klipper og forbi idylliske landsbyer, hvilket giver utallige muligheder for at nyde den naturlige skønhed i området.

Uanset om du er interesseret i at dyrke vandsport, nyde naturen eller bare slappe af ved bredden med en picnic, er Lake Annecy et storslået sted, der vil fortrylle enhver besøgende med sin utrolige skønhed og charme.

En sejltur på Lac d’Annecy

En sejltur på Lake Annecy er en fantastisk måde at udforske denne smukke naturlige og helt igennem smukke sø på. Lake Annecy, der er kendt for sit klare, smaragdgrønne vand og de omkringliggende alpine landskaber, tilbyder en uforglemmelig oplevelse fra vandsiden. Og vi var så begejstret at vi sagens kunne gøre det igen og vælge at tage mad med ud på søen.

Der er flere muligheder for at tage en sejltur på Lake Annecy. Du kan leje din egen båd, (hvilket vi gjorde brug af) hvad enten det er en kano, kajak, pedalbåd eller endda en elektrisk båd, og udforske søen i dit eget tempo. Dette giver dig mulighed for at komme tæt på naturen og nyde roen og skønheden i søen på din egen måde.

Alternativt kan du også vælge at tage en guidet sejltur på en af de mange turbåde, der opererer på søen. Disse ture tilbyder ofte kommentarer om søens historie, natur og seværdigheder og giver dig mulighed for at læne dig tilbage, slappe af og tage det hele ind, mens du glider gennem det smukke landskab.

Under din sejltur vil du kunne nyde synet af de majestætiske alper, de charmerende landsbyer langs kysten og de frodige skove og grønne enge, der omgiver søen. Du kan også vælge at stoppe ved en af de små øer eller kystbyer langs ruten og udforske dem til fods.

Uanset om du er interesseret i at lære om historien, nyde naturen eller bare slappe af og tage det roligt på vandet, vil en sejltur på Lake Annecy helt sikkert være en mindeværdig oplevelse, der vil fortrylle enhver besøgende her i bland os.

Église Saint-François de Sales d’Annecy

Når vi besøger de forskellige byer uanset hvor vi ender, besøger vi altid kirken. Ikke fordi vi er specielt kristen men det fortæller bare meget om byen historie.

Kirken i Annecy, også kendt som Église Saint-François de Sales d’Annecy (Kirken Saint-François de Sales i Annecy), er en bemærkelsesværdig religiøs struktur beliggende i byens centrum i Annecy. Kirken er dedikeret til sankt Frans af Sales, som er byens skytshelgen og en vigtig religiøs figur i området.

Église Saint-François de Sales d’Annecy er kendt for sin imponerende arkitektur og historie. Byggeriet af kirken blev påbegyndt i det 17. århundrede og fuldført i det 18. århundrede. Den arkitektoniske stil er primært barok og er præget af smukke detaljer, majestætiske tårne og en imponerende facade.

Inde i kirken finder man en smuk indretning med fine træudskæringer, smukke malerier og et imponerende alter. Kirken er også kendt for sine religiøse artefakter og værdifulde kunstværker, der fortæller historien om dens religiøse og kulturelle betydning.

Kirken i Annecy tiltrækker både troende og turister, der ønsker at beundre dens skønhed og lære mere om dens historie og betydning. Det er et fredeligt og reflekterende sted, hvor besøgende kan deltage i gudstjenester eller blot beundre dens arkitektoniske pragt og åndelige atmosfære.

Palais de l’Ile

Palais de l’Ile, eller “Øens Palads” på dansk, er en bemærkelsesværdig historisk bygning beliggende i Annecy. Bygningen har en unik arkitektonisk struktur, der skaber illusionen om at være en flydende ø midt i Thiou-floden, der løber gennem Annecy.

Palais de l’Ile har haft mange funktioner gennem årene, herunder at være et fængsel, en retsbygning, et herberg og endda en bopæl for adelen. Dets ældste dele dateres tilbage til det 12. århundrede, men den nuværende struktur blev primært bygget i det 14. og 15. århundrede.

I dag fungerer Palais de l’Ile som et historisk museum, der præsenterer Annecys historie og kulturarv. Museet udforsker bygningens rige historie samt historien om Annecy og dens omgivelser gennem udstillinger af artefakter, kunstværker og historiske genstande.

Besøgende har mulighed for at udforske de forskellige dele af paladset, herunder de gamle fængselsceller, retssale og adelsboliger. Fra paladsets tårne ​​og tagterrasse kan man også nyde en fantastisk udsigt over Thiou-floden og den omkringliggende gamle bydel.

Palais de l’Ile er et af Annecys mest berømte og fotograferede vartegn og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år, der ønsker at opleve dets historie og charme. Det er et must-see for enhver, der besøger Annecy og ønsker at lære mere om byens rige historie og kulturarv.

Hvis du ikke har læst Annecy del 1 kan du gøre det HER

Har du været i Annecy? Del gerne dine oplevelser og tips i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *