Få din personlige power tilbage

Og bliv en stærkere udgave af dig selv

Hånden på hjertet. Kan du altid sige din mening på en effektiv og konstruktiv måde? Personlig power handler om at turde stå ved sig selv og sine holdninger. Også uden at lyde en smule spids eller usikker! Men også om at have modet til at sige fra og til – vel at mærke uden at tromle andre.

Det vil jeg gerne indrømme, at jeg ikke altid kan!

Nogle gange sker det, at vi mister vores personlige power. Vi kommer til at give vores personlige power væk. Som regel ikke jo med vilje og ofte helt ubevidst.

Uden vores personlige power bliver vi alt for afhængige af andres meninger. Vi giver andres følelser for meget magt. Vi kommer ofte til at indrette vores liv efter andres behov og krav. Og i samme ombæring mister vi mere og mere af vores personlige power.

Og det er ikke altid, at vi opdager det. Ret ofte sniger det sig ind på os. Og vi mærker det ved, at vores utilfredshed stiger, uden helt at forstå hvorfor. Vi kan føle os, demotiveret, mangle retning, føle os overvældet og stresset.

Det er jo aldrig rart at føle, at vi har mistet vores power. Men der kan faktisk være gode fordele ved det. For det fortæller os jo også, at nu er det tid til at stoppe op og lytte til os selv!

Det er først når vi opdager, at vi sidder fast i en form for offerrolle, vi har mulighed for at slippe den. Det kan være et af vores livs vigtigste øjeblikke. Det øjeblik, hvor vi beslutter for os for: “nu vil jeg være herre i eget hus”.  

Det er her vi kan tage det første skridt ud af dét, der har holdt os fast i mindre power, end vi fortjener.

Tag din plads i livet – du har også ret til at være her

Det med at tage sin personlige power tilbage handler meget om at føle, at vi har kontrol over vores liv. At vi som individ selv sidder ved rattet. Og det der med at begynde med noget nyt, også handler om at holde op med at gøre noget gammelt.

Holde op med at:

  • Tilpasse dig for meget
  • Sætte andres behov og følelser højere end dine egne
  • Nedprioritere det der er vigtigt for dig

Og i stedet begynde med at:

  • Mærk efter og tag beslutninger der er gode for dig
  • Sige til og fra til det som støtter dit liv
  • Være OK med at give dig selv mere plads

Når vi opdager at vi står mere og mere ved os selv, sker der ret ofte det, at vi føler en voksende nysgerrighed til at lære nyt, udvide vores horisonter og være kreative.

At tage vores power tilbage, er at vise verden, at vi er her. At vi tager vores plads i livet. Og det er det hele værd, også selvom turen derhen kan være udfordrende. Livet er foranderligt og det er aldrig for sent at gå på jagt efter sin personlige power.

Vil du have din personlig power tilbage?

Det kræver sommetider mod og kræfter at stå ved sig selv, men når man har lært at lytte, bliver det nærmere. Og nogle gange skal man have hjælp, til at finde derhen hvor man gerne vil.

Som livstilscoach arbejder jeg bl.a. Også med personlige styrker – jeg vil ikke kunne dig din personlig styrke i hånden som sådan, men jeg vil kunne hjælpe dig med at opdage den og give dig værktøjer til at bibeholde den. Du kan kontakte mig på mail isabell@isabells.net eller på mobil 60 51 72 47. du kan også gå op i menuen og finde genvejen til min coachingside og udfylde kontaktformularen derinde eller ved at trykke HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *