Kulturhuset Skanderborg og Kafé K

Lækker brunch i flotte omgivelser

Kulturhuset i Skanderborg rummer en del kulturelle arrangementer, som hvis jeg skulle skrive om det, ville jeg næppe blive færdig for du som læser var faldet i søvn. Der for hvis du vil vide mere, kan du læse meget mere HER

Det var nemlig ikke selve kulturhuset min veninde og jeg havde tænkt os i denne omgang. Men mere en lækker brunch og et lille kig på byen bagefter. Selve Kafé K som ligger i kulturhusets bygning er bortforpagtet væk til Pia Ørholst. Og caféen drives som en selvstændig virksomhed.

Vi havde bestilt bord i forvejen og havde fået et bord med udsigt over Skanderborg sø, så det var helt perfekt. Alene det, at vi sidder og ser ned over Skanderborg Sø gør ikke oplevelsen mindre perfekt.

Da vi ankom kom en venlig servitrice os i møde, og som straks anviste os vores bord. Det var en virkelig dejlig oplevelse fra start til slut, med smilende, imødekommende og opmærksomt personale. Især da vi spurte til glutenfri brød. Vi oplede intet problem med at få glutenfrit. Min veninde har nøddeallergi og det tog de også meget hensyn til og vores servitrice var ude i køkkenet et par gange for at være helt sikker på vores allergier blev taget hensyn til.

Det er et travlt sted, så reservationer anbefales. Men Kafé K et hyggeligt sted at være – så vi kan helt klart anbefale et besøg på Kafé K i kulturhuset Skanderborg.

Du kan se menukort HER

Det er et travlt sted, så reservationer anbefales. Men Kafé K et hyggeligt sted at være – så vi kan helt klart anbefale et besøg på Kafé K i kulturhuset Skanderborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *