Jardin Botanique

Den hyggeligste have i Sainte Maxime

Denne have har vi kørt forbi så mange gange når vi kører ad strandpromenaden og hver gang kommer vi i tanke om at vi gerne vil gå en tur derinde. Og det blev så året blev 2021 da vi alligevel skulle passe på pga corona. Vi havde egentlig heller ikke lyst til at blive smittet på vores ferie så derfor valgte vi steder ud som var udendørs så vidt muligt.

Du finder haven ud mod Saint-Tropezbugten og den botaniske have er virkelig en iltindsprøjtning! Oplev de lækre grønne og de mange middelhavsplanter, der er autentiske for vores region ved at slentre gennem gyderne i den botaniske have.

Her kan du opleve mere end 60 arter af planter og blomster. Fra dværgpalmen til Chiles kokosnøddetræ tilbyder parken tusind emner af interesse for unge og gamle!

Med varmegrader op til 38 giver denne lille botaniske have beliggende midt på den travle strandpromenade ved Sainte Maxime god mulighed for lidt kølende skygge og en behagelig oplevelse.

En meget hyggelig have/park med smukke træer og smukke planter, meget velholdt, absolut et must see for haveelskere, eller hvis du bare vil lidt væk fra byens gader.

I er også velkommen til at læse med i vores indlæg om Sainte Maxime HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *