Café Friends

På tur i det nordjyske

Efter min kæreste og jeg havde kørt en tur i det nordjyske, besluttede vi os for at dreje ind til Aalborg- Jeg havde hørt de havde en cafe som var opkaldt efter min elskede serie Friends. Så naturligvis skulle vi ligge vejen forbi, nu vi alligevel var på de kanter. Men jeg blev klogere.

Ikke som i Friends

Hvis man besøger Café Friends i Aalborg bliver man jo lidt skuffet – i hvert fald hvis men som jeg, regner med at den er indrettet som i den populære serie. Men det er den ikke! – den ligner til forveksling mange andre restauranter/caféer i Danmark. Desværre – kunne jo være lidt skægt, hvis de havde gået all in! -Så man virkelig fik oplevelsen f at træde ind i The Central Park – men nej, blev ikke imponeret.

 De refererer jo på deres hjemmeside at ”café Friends i Aalborg er der linet op præcis som The Central Park, vi kender fra Friends”. Alt på menuen; lige fra burgere, steaks og sandwichs er opkaldt efter rollerne i Friends, – ”hvilket giver en herlig følelse af at være en del af det eftertragtede fællesskab de har. Hele ideen med Cafeen er også at gøre den så virkelighedsnær den Amerikanske Central Park, som er de seks venners stamsted”.

Det kan godt være at ”alt” på menuen er opkaldt efter rollerne i serien og kaffen og kagen fejlede så absolut heller ingen ting.  Men jeg blev altså ikke revet tilbage af en følelse af at være en del af det eftertragtede fællesskab i serien – Sorry!

Vores bestilling hang ikke ret længe i luften, inden vi fik den. Om end personalet virkede lidt stressede.  Generelt en ok god oplevelse. Kaffen og kagen var go standart cafe-stil og til overkommelige priser. Men jeg tænker, at vi vil prøve en anden cafe når vi igen er i det nordjyske.

Du kan finde Cafe Friends HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *