Salling ROOFTOP

Vil du se Aarhus lidt fra oven?

Her har Salling virkelig gjort det godt og har tænkt ud af boksen.  At lave ”Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle” og så er det tilmed gratis.

Det er bare så godt for Aarhus. Ikke bare for os der bo i byen, men også for turismen. Jeg ved, at Aarhus bestræber sig på at gøre byen til en oplevelse og vil gerne have mere turisme til byen.

Her kan man nyde udsigten, et glas vin, spise frokost eller drikke en kop kaffe. Ja mulighederne er mange. Hvad med at prøve Salling SKYWALK – en glasplade 27 meter over Strøget – gisp!

Går man på strøget i Aarhus, kan man, hvis man kigger op, se folk der står på en “balkon” og kigger ned på strøget.

Der er rift om pladserne på Salling ROOFTOP og med god grund for det er virkelig et fedt sted. Flot indretning og design. Et spændende og hyggeligt loungeområde og en cafe med forskellige retter. Masser af hyggelige hjørner med hængekøjer, især når vejret er godt.  Dette er stedet når solen skinner, du trænger til en drink, kaffe og hygge.

Hvis du er i Aarhus, må du ikke gå glip af at besøge Sallings Salling ROOFTOP, som ligger i hjertet af Aarhus. Gør dig selv den tjeneste at tage turen helt derop.

Lækkert og rustikt smørrebrød måske i den dyre ende, men stedet er et besøg værd. Er du i bil kan du oven parkere sin bil ganske tæt på.

Med Salling ROOFTOP har Aarhus har fået en ny attraktion!

Husk kameraet!

Og nej, jeg har ikke fået penge for at skrive så rosende ord, jeg er bare et positivt menneske!

https://salling.dk/madoplevelser/salling-rooftop-aarhus/

Du finder Salling ROOFTOP HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *