Silkebløde hænder?

Da jeg en overgang arbejde som pædagogmedhjælper og havde behov for hyppige håndvask blev mine hænder naturligvis mere udsat for udtørring. Jeg skulle erfare, at en håndcreme er ikke bare en håndcreme. Jeg gik på apoteket og søgte råd. Ligesom du måske bruger en kur til håret – det bør du også gøre med dine hænder, sagde ekspedienten til mig – Ja tænk en gang. Jeg er sikker på jeg stod og lignede et spørgsmålstegn.

Jeg gik i gang og jeg skal lige påpege, at hvis du har en travl hverdag så er det måske lidt omfattende. Der er nemlig 3 step man skal igennem.

Skrub – maske og til sidst lotion.

Skrubben bruger du til at peele den døde hud væk. Massér din scrub i hænderne i ca. 5 minutter. Vær opmærksom på at din scrub er velegnet til hænder. Der er nemlig forskel på scrub, om de er lavet til hænder, fødder eller kroppen. Jeg vil lige tilføje, at denne scrubmetode egner sig mest til, hvis du har meget hår hud, ellers så vi jeg anbefale du springer dette step over.

Så er vi nåede til masken. Mængden af håndmaske skal være sådan, at der er et lag uden på dine hænder. Den skal altså ikke gnides ind som en lotion. Hvis masken ”forsvinder” så har du for lidt på. Lad masken sidde så længe du ønsker, men minimum i 10 minutter. Skyl håndmasken af under rindende vand.

Og så til det endelige. Nu skal dine hænder have en god lotion. Og husk lotion er ikke bare lotion. Gerne en med solfaktor hvis du er meget udenfor. Prøv dig frem – der er mange forskellige hånd-lotion med duft eller uden på marked. Selv bruger jeg forskellige mærker, da jeg synes, det er rart at prøve lidt forskellige. Det er jo heller ikke nogen hemmelighed at jeg fortrækker helseprodukter. Derfor får du lige dette link.

https://www.helsam.dk/personlig-pleje/haender-og-foedder/haandcreme/haandcreme-oekologisk?id=14985

Billedresultat for økologisk håndcreme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *