Metta – Kærlighedens Vej

En Rejse i Medfølelse og Harmoni

Livet er en dans på engene, hvor blomsterne strækker sig mod solen, hver dag en ny begyndelse, hvert åndedræt er en chance for at finde ro.

Morgenens lys er gyldent og mildt, en blid berøring, der vækker verden, vi lytter til naturens stille sang, og finder fred i kroppens indre.

Går gennem verden med åbne øjne, og ser skønhed i de mindste ting, en fugl på en gren, en blomst i græsset, hver detalje er et univers i sig selv.

Nogle dage flyder som stille vand, mens andre er som brusende floder, men vi ved, at alt er forbigående, som skyer der driver hen over himlen.

Midt i alle vores rejser og møder, søger vi efter balancen indeni, sender kærlighed til alle væsener, håber for deres lykke og fred.

Solen går ned, men vi ved, at mørket ikke er en ende, for stjernerne lyser overalt, og minder os om det evige i os selv.

Tager hvert skridt med venlighed, i vished om, at vejen er målet, at sand lykke ikke er et sted, men en tilstand i hjertet.

Livet er en vej, vi går sammen, med medfølelse og forståelse, vi lærer at give slip på det unødvendige, og finde glæde i det, vi har.

Så vi danser på denne rejse, med lethed og dyb taknemmelighed, hver dag en gave, hvert øjeblik et nu, hvor vi kan finde vores indre fred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *