Cannes

Filmstjernernes by

Cannes ligger ca. 60 km. fra Sainte Maxime. Den første gang jeg var på ferie, skulle vi også så absolut til Cannes. Alt det der man ser i fjernsynet og tænk at stå på den røde løber, og måske føle sig som en berømthed, lidt lige som alle de andre turister.

Lige som Nice ligger der strand, smuk udsigt over havet og de Røde bjerge, små boder med is og sandwich og op til flere store luksushoteller på promenaden, og den strækker sig mellem den gamle by i vest og helikopterplatformen i øst, hvor de kendte plejer at lande. Stranden er fyldt med parasoller og restauranter.

Strandpromenaden, La Croisette, er popular og hvor filmstjernerne flokkes under filmfestivalen i maj måned på den røde løber på den kæmpemæssige trappe til festivalpaladset i bymidten.

Det er også det hyggeligste og bedste sted at spise, gå tur eller spise is. Her bliver der bliver slentret, luftet hunde, løbet på rulleskøjter og der er plads til alle. Helt klart det bedste ved Cannes.

Ud over strandpromenaden, den tomme røde løber og den billige shoppinggade  ”Rue d’Antibes” der løber parellt med croisetten og passer lidt bedre til den almindelige pengepung. Er der er ikke rigtig noget at se i Cannes. Cannes er på mange punkter en ret ucharmerende by. Sorry to say! Men det er altså ikke byen for mig, men nu er jeg heller ikke ret meget for ekstravagance på det plan.

I selve byen er stemningen afslappet, men eksklusiv, hvilket ikke mindst skyldes det velbesøgte kasino. Her er masser af dyre butikker fra alle de store designere – og selvfølgelig en vrimmel af meget dyre biler.

Bemærk: Trafikken på den franske riviera er intens. Derfor skal du sætte god tid af til kørsel.

Læs mere på http://www.cannes-destination.com

Mit besøg i Cannes stemte ikke med mine forventninger men, hvis men er til ekstravagance, er Cannes da også et besøg værd!

I skal ikke snydes for et link:

https://www.femina.dk/kultur/rejser/cannes-guide-til-shopping-de-bedste-spisesteder-og-hoteller

I kan finde Cannes på google maps: Link

Har du været i Cannes? Del gerne dine oplevelser og tips i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *