Cappuccio kaffe i Silkeborg

En virkelig super hyggelig Kaffebar

Når man træder ind hos Cappuccio kaffe i Silkeborg er det som at komme i en tidslomme. En lille italiensk perle, med rigtig gæstfrie værter midt i Silkeborg hvor det oser af stemning og hjertevarme i den uhøjtidelige lille cafè. Familien taler selvfølgelig italiensk men jo også dansk, så det er rig muligt for at øve sig på italienske gloser. De har også en skøn altan bagtil, som man kan sidde på. Priserne er meget fair, og de italienske råvarer er så lækre. Den har vist fået ny placering på Nygade 26A. Det var vores første besøg og vi kommer uden tvivl tilbage – også selvom vi bor et godt stykke fra Silkeborg. Værd at køre efter.

https://www.facebook.com/cappucciokaffe/

Du finder Cappuccio Kaffe HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *