Restaurant Anker

En særlig god oplevelse.

På sådan en grå og regnfuld lørdag bliver man virkelig veltilpas, når man sætter sig til bords på Anker. Vi var blevet inviteret til min svigerfars fødselsdag og da han er vild med fisk, skulle vi naturligvis på fiskerestaurant på lystbådehavnen i Aarhus. Sådan har det altid været! Men vi fandt hurtig ud af at Anker er mere end bare fisk.  

Vi var der for første gang og vi blev mødt af en smilende og engageret tjener, som henviste os venligt til bordet, hvor resten af familien allerede sad.

Restaurant Anker har et rigtig fint menukort til fair priser og super venlig og kompetent servering hvor man virkelig følte sig godt passet op. Vores tjener var fantastisk smilende, imødekommende og opmærksom på at vi alle fik hvad vi have bestilt og hvis vi manglede noget, var hun der med det samme. Faktisk var hele personalet meget opmærksomme og søde.

Vi fik lækker vin som er afstemt til maden og hvor alle sanser stod i kø for at blive vækket. Det var virkelig uovertruffen godt. Vi fik alle forskelligartet retter med friske råvarer.  Alt hvad vi fik, var særdeles lækkert og delikat og maden var ubeklageligt hurtigt på bordet. Og der var rigeligt – gode store portioner selvom det var frokost anretninger. Her var det tydeligt at der ikke var sparet på noget. OG så er den jo fransk inspireret – det går jo lige i mit hjerte.

Der var også god tid mellem frokost og dessert og som vist passet os alle sammen godt.

Fik desværre ikke billeder af maden da jeg blev fanget i og bare sidde og nøde tilværelsen i godt selvskab men desserterne skal I altså ikke snydes for.

Restaurant Anker
Restaurant Anker
Restaurant Anker
Restaurant Anker

Skøn indretning og god stemning

Når man træder ind, fornemmer man meget hurtigt Anker er et dejligt sted at være og tilmed en hyggelig atmosfære både inde og ude med udsigten ud til sejlbådene og resten af Aarhus Ø er prikken over i’ et.

Restaurant Anker
Restaurant Anker
Restaurant Anker

Vi havde en helt fantastisk oplevelse på Restaurant Anker. Anker er et rigtig dejligt spisested – Bestemt et besøg værd – vi kommer helt sikkert igen.

Er du blevet lækker sulten, så kan du klikke her:

https://restaurantanker.dk/

Kig også Her

1 Kommentar on “Restaurant Anker

  1. Helt enig. Fantastisk oplevelse og så er det ingen sag at invitere gæster til fødselsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *