Street Coffee

En rå og hyggelig cafe

Jeg har flere gange stoppet op, og fået mig en kop kaffe hos Street Coffee efterhånden.  Enten i Jægergårdsgade, Vestergade eller den nye som ligger nede ved Aarhus havnebassin. Hver en Café er hyggeligt indrettet, og personalet er helt nede på jorden.

Kaffen er utrolig velsmagende og blandt den bedste i byen, hvis I spøger mig. Og man føler sig hjemme i de små og hyggelige kaffebarer med den rå og hyggelige indretning. De udnytter virkelig den plads der er, både indendørs og ude på fortovet. Hvis der er godt vejr, ja, så sidder der en mindre hær udenfor på fortovet og drikker kaffe på små bænke, stole og kasser.

Man kan også tage kaffen med sig på sin vej videre i byen, men man er også altid velkommen til at sidde og drikke sin kaffe i kaffebaren. Street Coffee byder altid på nybagt brød, croissant og kage som man kan vælge som en fast tilbehør til kaffen.

Street Coffee

Man kan virkelig mærke at de prøver at give folk en rigtig god oplevelse og en god kop kaffe, med eller uden vinyl på pladespilleren. Man kan mærke lige så snart man træder ind i en af det 4 caféer at de gerne vil være originale på deres hel egen måde og det det synes jeg de formår.

Street Coffee

Priserne er fair og på ingen måde dyre. Du får virkelig også kvalitet for pengene, men også i den grad en oplevelse.

Et andet plus ved kaffebaren er man bare selv kan sætte en Lp på pladespilleren, og kommer i bedre humør til sin ynglingsmusik. Udvalget af Lp’er er pænt stor. Jeg kander ikke ret mange caféer man kan gøre det – hvis overhoved!

Fri internet, aviser eller tag en snak med de andre kunder

Der er fri internet i caféen og en masser gratis aviser man kan læse sammen med kaffen og så kan man rent faktisk snakke med de andre mennesker i baren uden man bliver set skævt til. Hvilket jo er guld hver for en snakkeøre som mig!! Det er jo blandt andet også det der gør at caféen har en hjemmelig stemning.

Sydlandsk stemning

Nu har min kæreste og jeg været på ferie både i Frankrig og Italien og har drukket kaffe på alsidige kaffebarer hvor stemningen emmer af stamkunder og hvor snakken bare går derudaf. Street coffee har også lidt den samme stemning som på en sydeuropæisk stamcafé eller kaffebar. Dejligt at opleve!

Kan mærke at der kommer mange stamkunder og der er altid plads til nye. Hvis du er på jagt efter en nu stamkaffebar som oser af den sydeuropæisk stemning eller blot en god kop kaffe – ja så er Street Coffee et godt bud.

Du kan finde Street Coffee HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *