Juliette

Den Hyggelige franske cafe i hjertet af Aarhus

Min veninde og jeg havde aftalt en hyggedag, og som startede med skøn fransk brunch på Juliette.  

Cafeen/Brasserie ligger på Jægergårdsgade ikke langt fra centrum og her blev vi mødt af en hyggelig atmosfære, en ægte franske oase og sikke en venlig, imødekommende og sød betjening vi fik. Man kan virkelig fornemme at de har tænkt på at skabe et fransk brasserie der er rustikt og hjemligt, hvor man kan forvente at betjeningen og stemningen er ganske uformel!

Det er ingen hemmelighed for mine læsere, at jeg er vild med Frankrig, og kunne sagens se mig bosiddende dernede. Så derfor er det for mig rigtig dejligt at få en lille bid af det franske køkken, når jeg er på farten i Aarhus.

Når vejret om sommeren tillader det, kan man sidde i brasseriets hyggelige gårdhave eller ude foran mod Jægergårdsgade, hvor aftensolen varmer i den dejlige sensommer.

Juliette brunch

Vi bestilte begge to en Juliette brunch med dertil hørende kaffe, friskpresset juice og Citronnade som var lidt speciel, men forfriskende anderledes. Maden var veltilberedt og virkeligt lækkert – længe siden jeg har smagt så fløjlsblød og saftigt scrampel eggs (det har jeg faktisk aldrig) De er også parate til at imødekomme særlige ønsker – jeg spiser ikke ost, så jeg fik ekstra pålæg i stedet.

Juliette

Du får virkelig GOD mad, og så er det ikke dyrt. Der er kælet for maden. Friske og de bedste råvarer, alt lavet fra bunden, og med fantasi, som får det salte, søde, syrlige, til at harmonere på bedste vis.

Det var min første gang på Juliette i Aarhus, og jeg var meget positivt overrasket over stedet og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg spiser der. Det var virkelig en super god oplevelse derfor får de også mine absolutte varmeste anbefalinger herfra.

Du kan finde Juliette på google maps: Link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *