Deep Hydrating Glowing Body Oil

Lidt ekstra glød til huden på den naturlige måde

Der har været lidt stille på skønhedsfronten på bloggen, så nu er det vist på høje tid til et lille sommertip herfra. Selv om jeg jo er meget imod kunstige former for skønhed, så skader det altså ikke med en lille smugle lidt hjælp, men vel og mærke af den økologiske slags og noget som ikke involvere sprøjter og knive.

Jeg vil lige for en god ordens skyld fortælle, at dette ikke er en reklame eller noget jeg har fået ind ad døren til gratis afprøvning. Men at jeg som mange økologitosser har været en tur på nettet for at se, hvad der var kommet af nye økologiske skønhedsprodukter. Nu vel, mit toiletskab rummer en stor del franske produkter som ikke nødvendigvis er helt økologisk, men dog i et omfang, at de er lavet af gode råvarer – og så er de jo franske og de skal være der!

Det gode liv

Det gode liv for mig handler ikke kun om indre ro, balance og selvindsigt, men også at min krop har det godt og er tilfreds med det jeg påfører den. For mig handler livet også om at tillade, at give sig selv lidt luksus i hverdagen, og at dufte af noget som både jeg og manden min kan lide. Det gør jo både ham, men også jeg glad. Duft betyder faktisk meget for ens velbefindende end man lige regner med.

Det er absolut ingen hemmelighed at jeg holder meget af det naturlige og er blevet ret kræsen med hvad jeg byder min krop – og det gælder både inderst og yderst.

Lys hud

Jeg er fra naturens side meget lys i huden og bliver næppe mere brun om af solen om sommeren end en kop kaffelatte. Har efterhånden fundet mig til rette med det og jeg er heller ikke ked af at være lys i huden. Men det skader ikke med lidt farve og lidt D vitamin til kroppen, men jo på den mest naturlige måde.

Har før i tiden afprøvet en del selvbruner, men har bare oplevet, at de kan være supersvært at bruge. Jeg ved ikke om du har prøvet det der med at ende med skjolder, pletter og streger over hele kroppen efter at have været en smugle for hastig med påføringen? Det har jeg – og til min store skræk. For ikke at tale om et sært, orange skær efter en al for mørk selvbruning!

Spray Tan

Her for nyligt afprøvede jeg så for første gang Spray Tan. Har virkelig haft en del respekt for det, siden jeg så Ross fra tv-serien Feriens resultat. Så jeg har afholdt mig fra det og det tror jeg virkelig også jeg gør i fremtiden. Dels fordi at Spray Tan ikke dufter synderlig godt, (som dog aftager en smugle og bliver bedre når man smører sin yndlingsolie på) men også fordi, jeg føler mig altså en smugle kunstigbrun. Er heller ikke ret vild med at det smitter af (godt vi ikke har en hvid sofa), det tiltaler mig ikke rigtigt og jeg føler lidt jeg har en kunstig skal på.

Her erfaret jeg, at det handler bare om to simple ting. Nemlig at finde den rette selvbruner og at kende den rette teknik, når man skal smøres ind. Efter en lang pause med selvbruner og et lidt mislykket forsæg med Spray Tan, tror jeg virkelig jeg har fundet nu!

Jeg sværger til olie

Jeg har nemlig afprøvet Deep Hydrating Glowing Body Oil. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg sværger til bodyolie når kroppen skal smøres ind. For mig er det bare det bedste, mens andre slet ikke kan have med det at gøre.

Det der er med den, er nemlig, at den giver huden lidt ekstra glød på den naturlige måde, og som ligsom tilpasser sig huden. Og så er den også økologisk – 100% naturlige og 100% håndlavede af landskabsdesigner Evi Lachana og hendes mor, der selv dyrker de særlige planter og urter som tilføjes olierne. Olien dufter af salvie, mandelolie og helichrysum (evighedsblomst) som sammen med mica der giver guldeffekten. Bodyolien fås også uden ‘shimmer’, og også findes en særlig hårolie – som jeg har til gode at afprøve.

Er du blevet nysgerrig. hvor du kan købe produktet, så kan du finde det her: https://shop.ilovebeauty.dk/products/laouta-deep-hydrating-glowing-body-oil

Du kan også finde I LOVE BEAUTY HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *