Retour Steak Aarhus

Fransk inspireret restaurant

Vi besøgte Retour den nye franske restaurant i Aarhus i forbindelse med min svigermors fødselsdag i lørdags.  På trods af at det var lørdag, var restauranten meget rolig, hvilket dog passede selskabet rigtigt fint.

Da vi min kæreste og jeg ankom var de resterende allerede kommet og vi mødte en hyggelig og rolig atmosfære.

Vi startede ud med at få en meget venlig og imødekommende betjening.  Vores tjener fortalte pænt og høflig om frokostmenuen. Som vi næsten alle valgte og som bestod af ”Ceviche of cod with summer salad” (rå torsk) og der måtte jeg desværre melde pas men så er det godt vi havde farfar med som med glæde spiste min porion. ”Beef, vegetables du jour, béarnaise sauce” og da jeg ikke bryder mig om béarnaise fik jeg rødvinssauce til i stedet. Til dessert fik vi jordbær (både røde og grønne som var syltede) lagt ovenpå den lækreste karmelcreme, pyntet med marengs og dild. Ja du læste rigtigt der var dild på desserten og det gav faktisk en god afrundetsmag. (fik ikke lige fat i det franske navn) Til maden fik vi en flaske Riesling – Schätzel – Rheinhessen og som passede godt til maden.

Min kæreste som fik en ” Chicken, asparagus & bacon in Vol au Vent” og var fornuftig ikke at vælge dessert da selv om det var en frokkosret var ganske mættende. Mark valgte som vanligt at bestilte en ”Burger, beef, bacon, cheddar” gange to også uden dessert og led heller ikke nogen nød!

Tilbehør fik vi alle ”Mini romaine, herbs, vinaigrette, salted almonds” (hjertesalat), Beans, parmesan, olive oil (grønne bønner) og hjemmelavet Pommes frites.

Retour

Jeg kan kun sige, at vores oplevelse af Retour Steak var hele vejen igennem fantastisk. Og de får vores allesammen varmeste anbefaling.

Du finder Retour HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *