Paris -Shop dig sund Part 2

Shopping og sund livstil i Paris

Når jeg shopper, er jeg meget som regel styret af, hvad jeg lige går forbi. Jeg går ikke op i mode, men ser jeg noget jeg kan lide og har råd, så er der chance for at det kommer med hjem.

Jeg elsker at gå og kigge i vinduer, få inspiration og spotte de lidt mindre butikker, frem for store butikscenter.  Hvis jeg kan komme til det prøver jeg altid om jeg kan spotte en recykel eller secondhand og gå på jagt der. Det ynder jeg frem for dyre mærkevarer butikker.  

Shopping i Paris er for mig en uforglemmelig oplevelse.  Byen er jo kendt som en af verdens modehovedstæder og jeg lærte at nogle af de populære shoppingområder og butikker i Paris finder du her. Om du er på jagt efter luksusvarer, trendy mode eller unikke fund, har Paris altså noget for enhver shoppingstil og budget.

Champs-Élysées: Denne berømte boulevard er hjemsted for en række luksuriøse butikker, herunder Louis Vuitton, Chanel, Cartier og L’Oréal-butikken. Det er også et fantastisk sted at slentre langs gaden og beundre de smukke bygninger og butiksvinduer.

Le Marais: Dette trendy kvarter er kendt for sine fashionable butikker, vintagebutikker og designerbutikker. Du finder alt fra high-end mode til unikke kunstværker og håndværk i denne del af byen.

Galeries Lafayette og Printemps: Disse to store varehuse er ikoneriske destinationer for shopping i Paris. De tilbyder et bredt udvalg af mode, tilbehør, skønhedsprodukter og gourmetprodukter under ét tag.

Rue du Faubourg Saint-Honoré: Denne eksklusive gade er hjemsted for nogle af verdens mest prestigefyldte modehuse, herunder Hermès, Dior, Givenchy og Yves Saint Laurent. Det er et must-visit sted for modeentusiaster og dem, der søger luksusvarer.

Le Bon Marché: Dette elegante varehus er det ældste i Paris og tilbyder en imponerende samling af mode, skønhed, mad og hjemmeprodukter. Det er også et fantastisk sted at udforske gourmetmad og delikatesser.

Saint-Ouen Loppemarked (Marché aux Puces de Saint-Ouen): Dette enorme loppemarked er en skattekiste af antikviteter, vintagefund, kunsthåndværk og kuriositeter. Det er et fantastisk sted at finde unikke souvenirs og skatte til hjemmet.

Glutenfri og vegansk i Paris

Der er efterhånden mange steder i Paris, hvor du kan finde lækker glutenfri mad. Her er nogle af de bedste muligheder jeg har fundet til dig som ønsker at spise gluten og vegansk.

Disse er blot nogle få eksempler på glutenfrie spisesteder i Paris. Der er mange flere muligheder at udforske, så det er altid en god idé at undersøge og planlægge dine måltider på forhånd for at sikre, at du finder det perfekte sted til dine behov. 

Noglu: Noglu er en dedikeret glutenfri restaurant og bageri med flere steder i Paris. De tilbyder et bredt udvalg af glutenfri retter, herunder brunch, frokost, middag og lækre bagværk.

Helmut Newcake: Helmut Newcake er et populært glutenfrit bageri og café, der tilbyder et bredt udvalg af glutenfri bagværk, kager og tærter. Deres menu inkluderer også glutenfri frokostmuligheder som salater og sandwiches.

Bears & Raccoons: Bears & Raccoons er en hyggelig café, der specialiserer sig i glutenfri og vegansk mad. De tilbyder en række sunde og velsmagende retter, herunder salater, sandwicher, supper og smoothies.

Foucade Paris: Foucade Paris er et glutenfri bageri og café, der fokuserer på sund og bæredygtig madlavning. Deres menu inkluderer glutenfri bagværk, sandwiches, salater og smoothies.

Café Pinson: Café Pinson er en trendy café med flere steder i Paris, der tilbyder et udvalg af glutenfri og vegetariske retter. Deres menu inkluderer sunde og velsmagende muligheder som salater, buddha skåle og glutenfri kager.

Biglove Caffè: Biglove Caffè er en hyggelig italiensk restaurant, der tilbyder et udvalg af glutenfri pizza lavet med glutenfri melblanding og friske ingredienser af høj kvalitet.

Sund livstil og helsekost i Paris

Jeg tror ikke der er et et land eller en by jeg besøger, hvor jeg ikke lige skal ind i en helsekostbutik og snuse lidt. Jeg fik at vide at jeg skulle se efter navnet BOICOOP som er helsekostbutikker, med masser af økologiske fødevarer og et stort frisk udvalg af øko frugt og grønt. Jeg har sidenhen samlet lidt flere eksempler til dig. Jeg vil næsten påstå at uanset hvilken helsekostbutik du vælger, vil du finde et godt udvalg af økologiske, naturlige og sundhedsfremmende produkter, der kan hjælpe dig med at leve en sund livsstil i Paris.

Biocoop: Biocoop er en populær kæde af økologiske fødevarebutikker med flere filialer i Paris. De tilbyder et bredt udvalg af økologiske frugter og grøntsager, mejeriprodukter, kornvarer, kød og fisk, samt sundhedsfremmende produkter som kosttilskud, superfoods og naturlægemidler. Du kan læse mere HER

La Vie Claire: La Vie Claire er en anden kæde af helsekostbutikker, der specialiserer sig i økologiske produkter og sundhedsfremmende varer. De tilbyder et udvalg af frisk frugt og grønt, økologiske mejeriprodukter, veganske alternativer, glutenfrie produkter, naturlige kosmetik og meget mere. Du kan læse mere HER

Naturalia: Naturalia er en kendt kæde af helsekostbutikker med flere filialer i Paris. De tilbyder et bredt udvalg af økologiske og naturlige fødevarer, kosttilskud, te og kaffe, naturlige kosmetikprodukter og bæredygtige husholdningsvarer. Du kan læse mere HER

Bio c’ Bon: Bio c’ Bon er en økologisk supermarkedskæde med flere butikker i Paris. De tilbyder et bredt udvalg af friske og økologiske produkter, herunder frugt og grøntsager, kød og fisk, mejeriprodukter, brød og bagværk, samt et udvalg af sundhedsfremmende og økologiske produkter. Du kan læse mere HER

Herboristerie du Palais Royal: Denne traditionelle urtehandel ligger nær Palais Royal og har specialiseret sig i naturlige urter, kosttilskud og sundhedsprodukter. De tilbyder et bredt udvalg af urter, teer, æteriske olier, homøopatiske midler og naturlige kosmetikprodukter. Du kan læse mere HER

Husk også at læs mit indlæg En lille bid af Paris HER

Har du været i Paris? Del gerne dine oplevelser og tips i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *