Domaine de la Pierre Plantée  

La Pierre Plantée, er gået i arv gennem generationer.

Domaine de la Pierre Plantée er åbenbart primært kendt som en vingård, der producerer fremragende vine i Sainte-Maxime-regionen ved den franske riviera. Men vi fandt ud af at de også producerer den fineste olivenolie og solgte i deres fine lille butik. Det var faktisk sådan vi fik kendskab til dem.

Domaine de la Pierre Plantée skulle efter sigende være en smuk vingård beliggende i Sainte-Maxime. Vingården ligger i det bakkede landskab omkring Sainte-Maxime og tilbyder dig en enestående mulighed for at udforske områdets vinproduktion og smage på nogle af dets bedste vine. Vi har dog ikke købt vin hos dem – endnu!

Domaine de la Pierre Plantée tilbyder dig at tage på guidede ture i vingården og lære om vinproduktionsprocessen fra vinmark til flaske. Du kan udforske vinstokke, vinkældre og produktionsfaciliteter og få et indblik i de teknikker og traditioner, der ligger bag skabelsen af hver eneste flaske.

Efter turen har du mulighed for at smage på vingårdens forskellige vine i vinsmagningssalen. Her kan du prøve et udvalg af røde, hvide og rosévine og lære at sætte pris på forskellige smagsnuancer og aromaer. Det har vi stadig til gode!

Ud over vinsmagning tilbyder Domaine de la Pierre Plantée også forskellige arrangementer og aktiviteter, herunder mad- og vinsmagninger, guidede vandreture i vinmarkerne og særlige begivenheder i løbet af året. Det har vi også til gode!

Alt i alt er Domaine de la Pierre Plantée et fantastisk sted at besøge for vinelskere og dem, der ønsker at opleve det bedste af det franske landskab og kultur. Med sin smukke beliggenhed, venlige atmosfære og fremragende vine er det et besøg værd under dit ophold i Sainte-Maxime.

Olivenlunden og lækre franske kosmetikprodukter

Med udsigt over Saint-Tropez-bugten er ejendommen nu en af de største plantager i Var. Godsets olivenolie er en blanding af plantagens 14 olivensorter. Det er derfor unikt i verden. Det er meget genkendeligt i kategorien “grøn frugtagtig” med sine aromaer af grøn tomat, rå artiskok og pebret note.

Deres ekstra jomfruoliven er ufiltreret, med grøn frugtighed og naturlige smag af frisk tomat, rå artiskok med en pebret note kommer udelukkende fra de 14 sorter, der er plantet på vores ejendom.

Den fås i 5 liter eller 2 liters dunke, samt 75cl, 50cl flasker og 25cl cruets. For at opretholde optimal kvalitet skal du holde den væk fra lys.

Hvem vil ikke have en ekstra jomfruolivenolie fra Frankrig med grøn frugtighed? Vi er i hvert fald blevet ret vilde med den.

Udover deres smagfulde olivenolie har de også i deres butik en lille udvalg af skønne, duftende og lækre franske kosmetikprodukter.

Det er svært ikke at købe det hele med hjem:

Det franske mærke Durance tilbyder en lang række dufte og dufte til hjemmet samt kropsprodukter i serierne “valmue”, “appelsinblomst”, “marked i Provence”….

Marius Fabre, en af de få traditionelle sæbefabrikker, der stadig eksisterer, fremstiller ægte “Savon de Marseille” i Salon de Provence, sort sæbe og flydende sæber med blomsterdufte.

Une Olive en Provence, et ungt firma, tilbyder en række kosmetik baseret på olivenolie er af høj kvalitet med et moderne design.

Le moulin des Senteurs fremstiller shower gels med olivenolie, figen, lavendel, honning, kaprifolium, monoi, arganolie samt en række æselmælksprodukter.

La Maison du Savon de Marseille har bragt vores ældres sæbedispensere i rustfrit stål frem.

Vil du læse mere kan du klikke HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *