Skønne og Charmerende Menton

“Cité des Citrons” (citronernes by)

Beliggende mellem Nice og Italien, udstråler Menton en charme og skønhed, der skiller sig ud fra de mere travle destinationer langs kysten. Byen er berømt for sit milde klima, sine farverige huse, blomsterprydede gader og fantastiske udsigtspunkter ud over Middelhavet.

En af de første ting, der fanger ens opmærksomhed i Menton, er dens smukke arkitektur og farverige facader. Gåture gennem de snoede gader i den gamle bydel er som at træde tilbage i tiden, hvor hvert hjørne afslører en ny skat fra fortiden. De smukke pastelfarvede huse og de brostensbelagte gader skaber en malerisk atmosfære, der er svær at modstå.

Menton er også kendt som “Havebyen” takket være sine mange smukke haver og parker. Byen er hjemsted for flere bemærkelsesværdige haver, herunder Jardin Serre de la Madone og Jardin Exotique du Val Rahmeh, der tiltrækker besøgende fra hele verden med deres frodige vegetation og eksotiske planter.

Ud over sin naturskønhed har Menton også en rig kulturel arv. Byen er vært for flere museer og kunstgallerier, der udforsker dens historie og kultur, herunder Jean Cocteau-museet og Musée de la Préhistoire Régionale.

Menton er også kendt for sit fantastiske køkken, der fusionerer franske og italienske kulinariske traditioner. Besøgende kan nyde alt fra friskfanget fisk og skaldyr til lokale specialiteter som pissaladière og socca på byens mange restauranter og caféer.

Selvfølgelig er Menton også et fantastisk sted at nyde solen og stranden. Byen har flere smukke strande, der strækker sig langs kysten, og tilbyder også muligheder for vandsport som svømning, sejlads og snorkling.

Alt i alt er Menton byen, der har noget for enhver smag. Uanset om du er interesseret i kultur, natur, gastronomi eller bare vil slappe af ved stranden, vil du finde masser at udforske og opdage i denne smukke by på Den Franske Riviera.

Sol og badeferie i Menton

Som sagt er Menton kendt for sine smukke strande, der tilbyder besøgende en ideel mulighed for at nyde solen og havet på Den Franske Riviera. Her får du et kig på nogle af de mest populære strande i Menton:

Plage des Sablettes: Dette er en af de mest populære strande i Menton og tilbyder fint sand og klart vand. Stranden har faciliteter som solsenge og parasoller til udlejning samt strandbarer, hvor man kan købe forfriskninger og lette måltider.

Plage du Fossan: Beliggende tæt på den gamle bydel, tilbyder denne strand en mere intim atmosfære og et mere lokalt præg. Den er mindre overfyldt end nogle af de mere populære strande og er ideel til afslapning og svømning.

Plage de l’Ange Gardien: Denne strand ligger ved foden af en stejl klippe og er kendt for sit klare vand og rolige atmosfære. Stranden er velegnet til familier med børn, da vandet her ofte er roligt og lavvandet.

Beliggende lidt væk fra byens centrum, er denne strand kendt for sin uberørte skønhed og klare vand. Det er et godt sted at komme væk fra folkemængderne og nyde en rolig dag ved stranden.

Jeg vil mene at uanset hvilken strand du vælger, vil du finde dig selv omgivet af den betagende skønhed af Mentons kystlinje og det klare, blå Middelhav. Med sit milde klima og spektakulære landskab er Menton byen, der er perfekt til afslapning og rekreation på stranden.

Hoteller i Menton

I Menton finder du et bredt udvalg af hoteller, der passer til forskellige budgetter og præferencer. Her er nogle der efter signede skulle være af de bedste hoteller i Menton:

Hotel Napoléon: Dette elegante hotel ligger centralt i Menton og tilbyder komfortable værelser med moderne faciliteter. Hotellet har også en smuk terrasse med udsigt over Middelhavet, hvor gæsterne kan nyde morgenmaden eller slappe af med en drink.

Hotel Riva: Beliggende tæt på stranden, tilbyder dette boutiquehotel charmerende værelser med en moderne indretning. Hotellet har også en dejlig gårdhave, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solen.

Hotel Le Royal Westminster: Dette historiske hotel er et af Mentons mest ikoniske bygninger og tilbyder luksuriøse værelser med smukke havudsigt. Hotellet har også en restaurant, der serverer traditionelle franske retter, samt en pool og spa-område.

Hotel Paris Rome: Dette hyggelige hotel ligger i den gamle bydel i Menton og tilbyder en autentisk fransk atmosfære. Værelserne er enkle, men komfortable, og hotellet har en charmerende gårdhave, hvor gæsterne kan nyde morgenmaden.

Hotel Princess et Richmond: Dette moderne hotel ligger lige ved stranden og tilbyder rummelige værelser med fantastisk havudsigt. Hotellet har også en pool og en solterrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solen.

Vi valgte at bo på Hotel Le Dauphin

Hotel Le Dauphin er et charmerende hotel beliggende i Menton. Dette hotel tilbyder en behagelig og afslappet atmosfære samt en ideel beliggenhed tæt på stranden og byens centrum.

Værelserne på Hotel Le Dauphin er enkle, men komfortable og veludstyrede med moderne bekvemmeligheder. De har alle eget badeværelse, aircondition, gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv. Og vi havde en formidabel udsigt.

Hotellet har også en dejlig gårdhave, hvor du kan slappe af og nyde solen, samt en hyggelig bar, hvor man kan nyde en forfriskende drink eller en kop kaffe.

Hotel Le Dauphin ligger i gåafstand fra Mentons smukke strande, hyggelige restauranter og livlige butikker. Det er også et godt udgangspunkt for at udforske områdets seværdigheder og attraktioner, herunder den gamle bydel, botaniske haverne og Jean Cocteau-museet.

Samlet set er Hotel Le Dauphin et fantastisk valg for dig, der ønsker at opleve det bedste af Menton og den franske riviera. Med sin venlige service, komfortable indkvartering og praktiske beliggenhed er det et ideelt sted at bo under dit besøg i denne charmerende by.

Uanset hvilket hotel du vælger, vil du finde dig selv omgivet af Mentons skønhed og charme. Med sine smukke strande, farverige huse og fantastiske restauranter er Menton en destination, der er perfekt til en uforglemmelig ferie ved den franske riviera.

Shopping i byens charmerende gader

Shopping i Menton byder som så mange andre Franske kyst byer på en charmerende blanding af lokale specialiteter, souvenirs og internationale mærkevarer. Her er nogle af de bedste shoppingmuligheder i byen:

Rue Saint-Michel: Denne hyggelige gågade er hjertet af Mentons shoppingdistrikt. Her finder du et bredt udvalg af butikker, der sælger alt fra tøj og sko til smykker, souvenirs og lokale delikatesser.

Markeder: Menton er vært for flere markeder, hvor du kan købe friske lokale råvarer, håndværk og souvenirs. Marché Couvert de Menton er en overdækket markedshal, der tilbyder alt fra friske frugter og grøntsager til ost, kød og fisk. Der er også et ugentligt marked på Promenade du Soleil, hvor du kan finde alt fra tøj og sko til brugskunst og souvenirs.

Antikvitetsbutikker: Menton er også hjemsted for flere antikvitetsbutikker, hvor du kan finde alt fra gamle møbler og smykker til malerier og samlerobjekter. Gå en tur langs de gamle gader i byen, og udforsk de mange skatte, der venter på at blive opdaget.

Butikker ved havnen: Havneområdet i Menton er et populært shoppingområde med flere butikker, der sælger alt fra tøj og tilbehør til souvenirs og lokale specialiteter. Tag en slentretur langs havnen og nyd den smukke udsigt samtidig med, at du shopper.

Uanset om du er på udkig efter fashionabelt tøj, lokale delikatesser eller unikke souvenirs, vil du finde masser at udforske og opdage i Mentons butikker og markeder. Jeg syne altid det er en sjovt og spændende at gå på opdagelse i byens shoppingdistrikter og finde de perfekte ting at tage med hjem som minder om dit besøg i Frankrig.

Menton Côté Citron

Menton er kendt som “Cité des Citrons” (citronernes by). Der flere steder, hvor du kan købe friske citroner og citronrelaterede produkter.

Menton et vælg af specialiserede butikker, som fokuserer på citroner og citronrelaterede produkter. butikken Menton Côté Citron er ingen undtagelse. Her vil du finde et væld af produkter fremstillet af eller inspireret af citroner.

Butikken tilbyder et bredt udvalg af friske citroner såvel som et bredere udvalg af citroninspirerede produkter citronduftende sæber, cremer, olier og kosmetik. Disse produkter er populære på grund af deres forfriskende duft og antages at have gavnlige egenskaber for huden. Du kan også købe andre citroninspireret produkter såsom marmelade, likør, chokolade.

Du finder vil også finde et bredt udvalg af Menton Cote Citron-souvenirs og merchandise tilgængelig herunder t-shirts, huer, tasker, nøgleringe og meget mere.

Ud over Menton Côté Citron er der:

La Maison de la Citron: Denne butik er en af Mentons mest ikoniske citronforretninger og tilbyder et bredt udvalg af citronprodukter, herunder friske citroner, marmelader, chokolader, likører og meget mere. Butikken har også et lille museum, der udforsker Mentons citronhistorie.

Au Pays du Citron: Ud over friske frugter sælger butikken også et bredt udvalg af citronrelaterede produkter såsom citronmarmelade, citronlikør, citronchokolade, citronhonning og meget mere. Butikken kan også have nogle unikke lokale specialiteter og håndværk lavet med citroner, som du ikke finder andre steder.

Le Comptoir de Mathilde: Er en butikskæde i Frankrig, der specialiserer sig i gourmetprodukter såsom chokolade, delikatesser, syltetøj og gaveartikler. Butikken er kendt for sit brede udvalg af luksuriøse delikatesser og unikke smagsoplevelser. Butikken har også et bredt udvalg af citronrelaterede produkter såsom citronmarmelade, citronlikør, citronchokolade og citronhonning.

Disse er blot eksempler på citronforretninger i Menton. Der er sandsynligvis flere andre butikker rundt omkring i byen. Uanset hvor du vælger at gå hen, vil du finde dig selv omgivet af Mentons fantastiske citroner og den unikke charme, byen har at byde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *