Calanque Du Petit Caneiret

De franske røde bjerge

Ikke langt fra St. Raphael ligger Calanque du Petit Caneiret, (De franske røde bjerge) med de karakteristiske røde klipper og ok badestrande tæt ved. Denne del af Sydfrankrigs natur er virkelig af den smukkeste slags, bjergene er virkelig unikke.

Hvis I er i Sydfrankrig, må I ikke snyde jer selv for denne tur. og er I er trætte af overfyldte strande ved den franske kyst om sommeren eller de turistprægede berømte byer, kan jeg stærkt anbefale at lave en 1-dages tur langs denne kyst. I kommer vitterlig til at se noget af det smukkeste moder jord råder over.

Jeg vil tro at denne tur tager mellem 2-3 timer at kører, alt efter hvor mange stop man tager undervejs.

Min kæreste og jeg kørte langt den vildeste kystvej jeg nogensinde har oplevet. Vi stoppede op flere steder på vejen for at nyde den flotte udsigt.

Info om området

Esterel-bjergene i Sydfrankrig, eller Massif dEsterel, er et område med meget røde bjerge, dannet af lava. Man kan opleve Esterel-bjergene enten til fods ad de mange vandreruter, eller i bil enten ad N98 tæt på vandet, strandene og de små havnebyer, eller ad N7 længere oppe i landet, hvor naturen er endnu mere rå og udsigterne endnu mere storslåede. Agay-bugten har en god børnevenlig sandstrand midt mellem de røde klipper.

Calanque du Petit Caneiret

Du kan finde Calanque Du Petit Caneiret området på google maps: Link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *