Så er det nu der er – Tid til Massage!

Samarbejde med Tid til Massage

Nu kan jeg endelig løfte sløret for min første samarbejdsaftale, som jeg er uden at råbe alt for højt meget glad for! Så jeg skal naturligvis gøre opmærksom på, at dette indlæg skal markeres som reklame. Alle ord og holdninger er naturligvis helt og holdent mine egne, og stammer fra min oplevelse af den proces jeg skal igennem det næste halve år.

Derfor samarbejder jeg med Tid til Massage!

Det er næppe nogen hemmelighed, at jeg har ikke altid været god ved min krop – både den mentale del, såvel som den fysiske del og det kan efterhånden mærkes. Jeg har dog været hos et utal af speciallæger, fysioterapeuter og massører uden den helt store forskel. 

Jeg har ikke altid været god til at træk vejret dybt ned i maven, men har dog lært med tiden, at være opmærksom på om der er nogle tidspunkter eller situationer, hvor jeg føler mig utilpas.

Når dagene bare kører i en jævn strøm, uden at man stopper op og mærker efter, giver det sig selv at det kan være svært at mærke, hvad der egentlig er godt og dårligt i éns liv og hvad kroppen egentlig sender af signaler.

Mange af os går ubevidste rundt og accepterer nogle ting, som vi dybest set ikke synes er i orden. Og så kommer vi let til at opbygge nogle spændinger i kroppen som ikke er godt for os. Spændingen kan ses som et udtryk for, at vi i situationen fanges mellem et stærkt ønske om handling /udtryk og en afmagt/angst, der holder os tilbage. De muskler, der ville være involverede i handlingen eller udtrykket, spænder op, men bremses af andre muskler, der holder igen, styret af angsten.

Hvis vi ikke får løst op for situationen, ender vi med en vedvarende spænding i kroppen. Eller vi spænder op igen, når vi møder en situation, der minder om den oprindelige.

Så da Pelle fra Tid Til Massage henvender sig til mig, var jeg ikke et splitsekund i tvivl om jeg ville samarbejde og afprøve hvad et halvt år med massage 2 gange om mdr.. vil gøre for ikke bare for min mentale tilstand, men også mine spændinger i kroppen.

Forskellen

Man kan jo måske sige at forskellen hos Pelle i forhold til andre behandler jeg har prøvet er nok, at han har knækket koden – nemlig at både den mentale del og kroppen hænger sammen som en symbiose. Og er der ubalance i kroppen, kommer der også ubalance mentalt.

2 Kommentarer on “Så er det nu der er – Tid til Massage!

  1. Har lige været nede hos Pelle og indfri mit gavekort til 60 min massage. Nu er jeg bare klar til at møde verden. Knus

  2. Ja han er lidt af en mirakelmand ham Pelle – skal også have bestilt tid igen – har hostet som en gal sæl og snottet vil ingen ende tag 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *