Vil du også have massage?

Så skal der tid til massage

Der er vist ingen tvivl om at mange elsker at få massage. Der er da heller ikke noget så dejligt at ligge sig på en opvarmet massagebænk og få muskler og led løsnet op.

Men hvad sker der egentlig med kroppen når man får massage? Ja det er jo derfor jeg har valgt og være testperson hos ”Tid til massage”

Jeg skal naturligvis gøre opmærksom på, at dette indlæg skal markeres som reklame. Dog er alle ord og holdninger naturligvis helt og holdent mine egne, og stammer fra min oplevelse af den proces jeg er og har været igennem i det sidste halve år hos Pelle.

Hvad sker der med kroppen når den udsættes for 2 gange massage om måneden?

Ganske enkelt giver regelmæssig massage, hvor der bliver løsnet op for stive led og muskler, og hvor blodcirkulationen bliver stimuleret øget velvære og har også reducere forbruget af smertestillende medicin. Efter at have gennemgået 2 gange massage om mrd i et halvt år kan jeg mærke at massagen har haft en lindrende effekt.

Fordi massage kan mindske niveauet af stresshormoner, som kan have en negativ indflydelse på ens immunforsvar, (hvorvidt det har hjulpet på præcis mit immunforsvar kan være lidt svært at sige) –  MEN jeg har dog mærket at massagen har haft en positiv effekt på mit stressniveau i kroppen.  Jeg føler mig langt mindre stresset – både når jeg går fra en behandling, men også i det daglige. Så der er ingen tvivl om at massagen har påvirket mine muskler, bliver aktivitet og efterlader dem mere afslappende.

Når jeg har fået en omgang massage hos Pelle bliver behandlingen altid afsluttet med et glas vand og meget ofte råder han mig til at drikke mere vand, fordi kroppen er i gang med at skille sig af med affal­dsstoffer fra musklerne, som ryger over i blodet, og derefter skal nedbrydes og udskilles med urinen. Det kommer lidt af sig selv for jeg er som regel mere tørstig når jeg har fået massage.

Jeg døjer desværre med spændinghovedpine og andre former hovedpine – (tror jeg tænker for meget) – men når det så er sagt så kan alt efter hvilken massage og punkter han vælger at ”skubbe” til refusere antallet af anfald.

Da jeg startede hos Pelle havde jeg også lidt udfordringer med svimmelhed som med sikkerhed skyldes en overbelastning af mine skulder- og nakkemuskler og her hjælp Pelles massage mig og er stort set ikke svimmel mere.

Hvilken massage fik jeg?

FYSIURGISK MASSAGE

Det er en klassisk massage med olie og som har fokus på muskelspændinger og på at forebygge og lindre lidelser i bevægeapparatet. Den fysiurgiske massage er god ved overbelastningsskader, muskelspændinger, ømhed, træthed, stress og stivhed. Den kan øge heling og fremme restitution i et overbelastet område.

Pelle tilbyder dog en bred vifte af behandlinger og går du også rundt med øm eller stiv krop så kan jeg kun anbefale

Du kan også læse mit indlæg om hvad massage gør ved kroppen HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *