Efter Syndfloden af Kassandra Montag

Jeg har været så heldig at få lov at læse og anmelde

Efter Syndfloden af Kassandra Montag

Lidt mere end et århundrede ud i fremtiden er den verden, vi kender, fuldstændig forandret. Vandet har langsomt overtaget kontinentet og den forhøjede vandstand har først udslettet Amerikas store Kystbyer og derefter også de centrale dele af landet. Der er intet tilbage end de kolonier, overlevende har etableret på de højeste bjergtoppe, der ligger som øgrupper i det dybe åbne hav.

Med den intro på bagsiden og tidens top-aktuelle emne om klimaforandringer, så må man sige at Kassandra Montag har et godt emne, som i den grad kan fange, og man kan tænke over, om det mon er det er manges frygt for fremtiden, som egentlig kommer til udtryk i denne bog.

Bogens hovedperson Myra og hendes datter Pearl lever på en lille båd ude i vandet, som Myras bedstefar har bygget, inden de blev ramt af vandmasserne. Livet på vandet er udfordrende, hårdt og en stor kamp for overlevelse i form at fange fisk ikke kun til at dække appetit men også til at kunne bruge som handelsvarer, når de skal ind i byerne efter andre forsyninger som fx grøntsager og frugt.

Livet på båden er ikke kun en leg med fiskeri og sol, det er hårdt arbejde i alt slags vejr, og samtidig er der sket en ting i samfundet som gør, at man skal passe på sig selv – pirater er begyndt at være på udkig efter slaver – og fødedygtige kvinder.

Men Myra har ikke kun sin datter Pearl i tankerne, Pearl har nemlig en storesøster Row, som blev stjålet af hendes far for 7 år siden. Spørgsmålet er om Row er i live, og har de mulighed for at finde hende.

Kampen for overlevelse sætter sit hårde spor på Myra, og tilliden til andre folk er forsvundet, så da hun pludselig skal på jagt efter Row, vil hun så turde at stole på nogle andre?

Dette er Kassandra Montag´s debutroman, og jeg må indrømme, at jeg sidder og venter på om der skulle komme en opfølgning på Efter Syndfloden – For jeg vil gerne vide mere om Myra, Pearl og deres nye venner.

❤️Jeg vil give bogen 3,5 hjerter ❤️

?❤️Give Away ❤️?

Hvis du har lyst til at vinde denne bog, som jeg klart kan anbefale, så skal du følge Mrs Siphora´s Athenaeum på Facebook, Instagram @mrssiphoras, her på Bloglovin og skrive en lille kommentar her – så trækkes der lod om en vinder den 14.01.2020, og vinderen vil blive offentliggjort den 15.01.2020 her på siden og på Facebook & Instagram.

Rigtig god læselyst og Godt nytår

Kærlig tanker

Malou Meyer

PS: For at komme dirkete til Malous hjemmesiden klik HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *