Sværm af måner af Katrine Williams

Så er der boganmeldelse fra ​Malou Meyer min faste boganmeler  

Denne her er en fortsættelse, som jeg meget gerne ville have haft lige efter afslutning af Monsun af Stjerner

Monsun af Stjerne sluttede af med en overraskelse, en overraskelse som jeg bestemt ikke havde glemt, men jeg må indrømme, at da jeg startede på Sværm af måner, der kunne jeg godt have brugt bare et lille kort tilbageblik.

Hovedpersonen Stella og hendes nye veninde Alyssa lykkedes med at få Veronica til at genopstå, men det første møde med hende er ikke helt, som Stella har forventet – Og spørgsmålet er samtidig er Veronica et spøgelse eller er der en dæmon, som har taget plads ved hendes genopstandelse.

Jared er arresteret, og Stella er derfor overladt til selv at stå imod Memento Mori. Hun skal finde ud af, hvem der er ven og hvem der er fjende blandt nye og kendte elever på skolen – og kan kærligheden til Jared bestå, mens han er arresteret.

For Stella er der ingen tvivl, det er hende og Jared for evigt, så da hun opsøges af en gammel ven, der fortæller hende, hvordan hun kan befri Jared, så går jagten ind på at finde et mystisk apparat der tidligere har tilhørt Alkymisten Tycho Brahe.

Netop som alt syntes lyst, så kommer der et lille twist, og spørgsmålet er, kan Stella befri Jared, eller er hun kommet til at skade hans sag.

Katrine formår at lave et twist og en afslutning, så man endnu en gang ikke kan vente til fortsættelsen.

3,5 Hjerter

Vil du vinde og læse med i serien Sjælealkymi, så følg mig på Facebook, Instagram og skriv en bemærkning her senest den 14.02.2020, så er du med i lodtrækningen.

Vinderen trækkes den 15.02.2020. Se vinderen HER

Rigtig god læselyst

Du kan se Malous side HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *