Den der banker på af Kristina Ohlsson

Boganmeldelse fra Malou Meyer   

Foråret nærmer sig, og med det et bryllup, som advokat Martin Benner på ingen måde har lyst til at deltage i. Samtidig skal hans ven, Henry, Begraves. Der er dog ét lyspunkt: Martin får mulighed for at udleve en drøm og overtage Henrys andel af en antikvitetsforretning i New York. Men efter begravelsen bliver Martin opsøgt af en mand, der påstår, at Henry ikke døde af naturlige årsager.

Bogens hovedperson Martin får man ret hurtigt et forhold til, og man fornemmer hans indre kampe omkring hans følelser både omkring mystikken, der pludselig indfinder sig i hans liv, men også omkring kærlighed.

Mens Martin forsøger at opklare et mysterium omkring hans vens dødsfald, skal det vise sig, at han ikke kan vide sig sikker derhjemme. Men på trods af fare, så kan han ikke give slip på mysteriet.

3 Hjerter

3 Hjerter for plottet i bogen, og en historie med en hovedperson, som man ikke kan undgå at få en holdning til – og ikke mindst en hovedperson, hvor man til slut godt vil vide, om han tør tage det spring, som han igennem mange år har undgået.

Er du også nysgerrig og vil vide mere om Martin, eller er du blot vild med Krimier? Så har du nu mulighed for at vinde Den der banker på.

Du skal blot følge mig på Facebook, Instagram og skriv en bemærkning her senest den 29.02.2020 , så er du med i lodtrækningen.

Vinderen trækkes den 01.03.2020. og kan ses HER

Held & Lykke – og rigtig god læselyst

Kærligst

M

1 Kommentar on “Den der banker på af Kristina Ohlsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *