Slip spændinger og ømhed i kroppen med akupressurmåtten!

Den holder hvad den lover!!

Jeg har lige fået denne måtte ind ad døren og måtte jo stræks afprøve den. Forud havde jeg været i haven i 8 timer og var lidt øm i læn og skuldre. Jeg tog 10 min på denne måtte og jeg blev så ælde vild at jeg bare måtte anbefale den til mine læsere. Den holder virkelig hvad den lover!! ”Langt størstedelen oplever en større ro og velvære i kroppen ved regelmæssig brug af akupressurmåtten eller pigmåtten som den også kaldes)

Pigmåtten består af en ganske alm. skummåtte med aftageligt bomuldsbetræk, hvor der sidder over 6000 små trykpunkter af ABS. Trykpunkterne stimulerer effektivt blodcirkulationen og lymfesystemet, løsner op for muskelspændinger og ledsmerter og kan i løbet af blot 5 minutters strategisk tryk på et udsat område, løsne op for stive og fastlåste muskler. (og det gør den virkelig)

Hvorfor bruge en akupressurmåtte?

Måtten er til dig som til tider oplever stress, dårlig søvn, manglende energi, muskelspændinger, stivhed, hovedpine, forbigående smerter i ryg eller nakke eller blot ønsker en bedre og dybere søvn. Ja hvem vil ikke gerne det – og jeg har længe gået og lurede på den, men den var lidt i den dyre ende så da den var på bud slog jeg til. Og gudskelov for det!!

Ved brug af pigmåtte, kan du hjælpe kroppen til at modvirke og forebygge søvnløshed, stress, stivhed i muskler og krop. Når du ligger på pigmåtten, øges blodgennemstrømningen og tilførslen af ilt til kroppen muskler og organer. Det gode lykkehormon oxytocin frigives i hjernen og hjertet, hvorved det virker naturligt smertelindrende i kroppen.

Kontinuerlig brug af akupunkturmåtten kan for øvrigt være med til at fremme fordøjelsen, reducere stress og angst og give en bedre nattesøvn. Acupressmåtten kan med fordel bruges i forbindelse med yoga-, pilates- eller meditationsøvelser.

Rykpunktsmåtten er i folkemunde også benævnt som fibromyalgimåtten, da patienter med fibromyalgi ofte oplever en positiv effekt efter brug af måtten. Også senebetændelse og gigtsmerter kan reduceres ved brug af trykpunktsmåtten.

Hvornår skal du bruge måtten?

De anbefaler at man slutter dagen af med 15-30 minutters afslapning på pigmåtten hver aften. (Pigmåtten kan med fordel opbevares under sengen, så den er nemme at komme til). Kroppen vil naturligt finde ro og fjerne dagen stress og uro i kroppen, så din krop er klar til en god nats søvn.

Eller – har du ekstra mange muskelspændinger, er pigmåtten også ideel at bruge om morgenen når din krop er udhvilet. Du får optimal afspænding og ny energi til dagens gøremål. (Blot 10-15 min. er nok)

Det anbefales ikke at ligge på pigmåtten, hvis man er gravid. Konsultér altid lægen ved dokumenterede medicinske diagnoser samt ved tvivlsspørgsmål.

Hvordan bruger du måtten?

Brug akupunktur måtten direkte på bar hud for optimal effekt eller med et tyndt lag tøj på, alt efter hvor følsom huden er. Det må gerne kunne mærkes, at du ligger, sidder eller står på måtten. Bevæg dig gerne ganske let, tryk eller rul og skift mellem de udsatte områder og vend tilbage til udgangspunktet. Mærk hvordan belastningen og presset fra måtten mindskes, i takt med at muskler og led varmes op og blodcirkulationen øges. Det er helt normalt at huden bliver rød lige efter brug.

Hvor stammer Akupressur fra?

Akupressurens kunst stammer tilbage til asiatisk medicin, som går mange tusinde år tilbage. Ifølge kinesisk medicin er der 12 meridianer i kroppen, som i alt indeholder 365 akupunkter. Ved at stimulere trykpunkterne, mener terapeuter fysiologisk, at kunne fortynde og flytte kulmonoxiden og mælkesyren, som ofte samles i muskelvævene og som efter deres mening, er årsagen til stivhed i musklerne. Stivheden påvirker trykket på nerverne og blod- og lymfekirtlerne, som igen påvirker skelettet og de indre organer.

Jeg købte min akupressurmåtte HER

Rigtig god fornøjelse!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *