Coaching

Nu tager jeg springet

Der er sket store forandringer i mit liv i de sidste par år. Både personlig men også arbejdsmæssigt. Sidste år tog jeg springet og skiftede mit arbejdsliv ud med noget der bare giver lidt mere mening for mig, end at sidde bag en skærm og lege kontormus. Året forinden sprang jeg ud med min blog isabells.net. Og nu sker der så noget rigtig spændene igen. Jeg springer nemlig ud som livstilscoach. I første omgang som freelance. Det sidste nævnte – En drøm jeg har haft i maven i mange år, men hvor tidspunktet ikke var det rigtige.

Jeg vil også lige rette en speciel tak for den støtte jeg har fået. Både af min skønne familie, venner og andre relationer jeg har vundet gennem tiden.  I skal alle have tak for at give mig et like med på vejen. At I bruger tid på lige at dele mine opslag, så omverden kan lære mig at kende. Det betyder så uendelig meget end i aner.

Selvom jeg egentlig gerne vil holde min blog adskilt fra min nye virksomhed, synes jeg nu også, det er på sin plads at reklamere lidt. Uanset hvordan men ser på det, så er bloggen jo også et vigtigt redskab – det er jo her jeg deler gode råd, tænker om at leve et godt og sundt liv og fokus på et afbalanceret mindsæt. (plus det løse) Så på sin vis hænger de to ting jo lidt sammen alligevel.

Det er også vigtigt at understrege at isabells.net og isabellscoaching.dk er en og samme person. Nemlig mig, hvis nogen skulle sidde og blive i tvivl.

Hvorfor lige coaching?

Når jeg får spørgsmålet hvorfor jeg er blevet coach, så er svaret som når folk spørger mig om, hvorfor jeg er blevet buddhist – fordi det føles rigtigt! Jeg tror også på, at vi alle i en eller anden grad ønsker en dynamisk, meningsfuld og berigende hverdag og et liv hvor trivsel og udvikling er en naturlig del.  De fleste mennesker vil som oftest også selv gerne bidrage til at skabe trivsel for sig selv, men også for at familie og arbejdsliv kan fungere.

Vi kan sommetider blive i tvivl om vi gør det der forventes af os, og om vi kan blive ved med at følge med når det går stærkt. Det kan jeg i hvert fald også selv skrive under på. Jeg vil gerne arbejde med at udvikle menneskers fulde potentiale og lade mennesker genopdage de sider i dem selv som de gennem mange år har glemt eller gemt væk og som har medført stress og mistrivsel.

Ved at udfordre personlige værdier, støtte menneskers evne og vilje til at engagere sig og tage ansvar for sig selv og helheden skabes der automatisk et motivationsfokus og dermed en øget trivsel. Den vej vil jeg gerne være med til at vise.

Alt er skabt af vores tanker – tanker leder til følelser – følelser afgør vores handlinger – vores handlinger afgør vores liv!

Så simpelt kan det siges!!

Eller som min Dharma lærer sagde til mig, og som gjorde stort indtryk på mig dengang og stadig hører til en af de sætninger jeg siger til mig selv:

Hav tillid til, at du selv besidder den viden og visdom, der skal til, for at du kan leve et sundt og lykkeligt liv!

Jeg sætter stor pris på at kunne hjælpe folk, og jeg behandler alle med stor respekt og nærvær. Jeg tilbyder hjælp til:  Angst, sorg, manglende selvværd, livskriser, stress, traumer, par problemer, skilsmisse, overgreb, svære livs beslutninger, personlige kriser, alkoholproblemer.

Vil du gerne coaches?

Du kan finde knappen til min hjemmeside ved at trykke på linket COACH i menuen. Så kommer du direkte igennem. Her vil du kunne læse om hvem jeg er som coach, hvad jeg tilbyder og hvilke redskaber/specialer jeg arbejder ud fra. Det er også her du finder formularen til at kontakte mig.

Jeg vil dog lige nævne, at jeg mens der er Corona, kun tager imod online. Og her er prisen 300 kr. for 45 min.

Du kan også klikke ind på min facebookside https://www.facebook.com/Isabellcoach.dk og være med i min konkurrence, hvor jeg lige nu udlodder et gavekort til hele 3 online-forløb.

Du må naturligvis også gerne følge mig – ikke et krav, men jeg vil være meget taknemmelig. Det er også her der vil blive lagt diverse konkurrencer og gode tilbud op.

I finder min facebookside HER

Jeg glæder mig til at hører fra dig.

Kærlig hilsen

Søs Isabell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *