Petit-déjeuner sur Monsieur Bianca – Sainte Maxime

Stemningen på stedet er unik for Sainte – Maxime

På trods af de lidt blandet og tendens til negative anmeldelser på trip advisor, som vi først læse bagefter, kan vi dog slet ikke genkende, og kan kun undre os. Vi oplevede en hyggelig sydfransk atmosfære med et meget venligt, smilende og kompetent personale, som var yders opmærksom på os. Det er noget vi vægter højt når vi er ude at spise.

Vi havde tit gået forbi og talt om at vi da skulle ind og spise morgenmad inden vi om torsdagen går på markedet. Da vi bestemte os og tog derned, blev vi fra start til slut taget rigtig godt imod af en meget høflig og elegant tjener.

Her sad vi på deres hyggelig terrasse og hvor vi kunne sidde i afslappet stemning og følte absolut ikke, at vi skal forlade stedet hurtigt. Vi blev taget rigtig godt imod som sagt. Måske fordi vi jo først prøver lidt på fransk, når vi skal bestille. Franskmændene er jo et stolt folkefærd! Men man kan se de bliver glade når vi prøver an med deres meget flotte franske sprog. De bæger over når vi med fingersprog går over i engelsk.

Brasserie ligger meget centralt. Med en fremragende terrasse og med udsigten til havnen og lige ved vejen. Hvilket måske gør placeringen støjende i myldretiden. Men denne morgen emmede der fred og ro Vi kunne sidde og fornemme at byen vågnede lige så stille.  

Vi hyggede os, vi spiste godt franskmændene kan jo godt lide brød og selvom jeg ikke tåler gluten så godt vil jeg altså ikke snydes for deres lækre croissanter – BUM BASTA.  

Jeg tror nok jeg har været inde på det. Men bare lige for en orden skyld så har franskmændene ikke en så krukket holdning til rygning. Og der må ryges på de forskellige spisesteder. Det må man også her. Så hvis man er helt febrilsk ikkeryger, så vil jeg foreslå de taler med personalet så de måske kan finde den bedste plads så røgen genere mindst muligt.

Jeg anbefaler meget varm et besøg på Monsieur Bianca og vil vende tilbage med glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *