La Crêperie du Port i Sainte Maxime

En Smagfuld Rejse ved Sainte-Maxime’s Havnekant

Vi havde længe talt om at La Crêperie er et must-besøg for pandekageelskere som os. Det er et perfekt sted at nyde franske delikatesser i en afslappet og malerisk atmosfære.

Duften af friskbagte pandekager fylder luften og lover en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Med et omhyggeligt udvalg af friske ingredienser og autentiske opskrifter, forkæler denne restaurant sanserne og efterlader et uudsletteligt indtryk.

Menuen på La Crêperie du Port præsenterer en mangfoldig samling af pandekager, der tilfredsstiller enhver smag. Fra de klassiske søde pandekager, der er drysset med sukker og serveret med frisk frugt og Nutella, til de mere hjertelige pandekager, der er fyldt med cremet ost, saftigt skinke og saftige grøntsager – der er noget for enhver smag og enhver lejlighed. Hver bid er en eksplosion af smag og tekstur, der inviterer gæsterne på en kulinarisk rejse gennem det franske køkken.

Le Crêperie kan tilbyde dig deres specialiteter af boghvede pandekager, samt søde pandekager. Altså glutenvenlige pandekager + deres meget varieret fyld, som også gør stedet velegnet til vegetarer.

Men det er ikke kun maden, der gør La Crêperie du Port til et så elsket sted. Det er også atmosfæren af varme og hygge, der omgiver dette sted. Personalet byder dig velkommen med smil og gæstfrihed og skaber en atmosfære af samhørighed og glæde, der gør hvert besøg uforglemmeligt.

La Crêperie tilbud fra 12:00 til 13:30: 1 pandekage + 1 pandekage (fra et udvalg) til 12,90 € eksklusive weekender og helligdage.

Personalet på La Crêperie du Port er kendt for deres venlighed og professionalisme. De var meget imødekommende og opmærksomme på vores behov, hvilket bidrag til en behagelig spiseoplevelse for os.

Vi kommer igen helt sikker igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *