La Crêperie i Sainte Maxime

Lærke franske pandekager

Får du en ustyrlig lyst til pandekager, når du er på ferie i Sainte Maxime? Og leder du efter et sted som har hele paletten inden for pandekager, om det er madpandekager eller de søde dessertpandekager, så er det på La Crêperie du skal gå hen når du er i Sainte Maxime!

Jeg tror vi havde gået rundt, vi var egentlig trætte, svedige og sulten. Vi var egentlig også på vej hjem og går langt promenaden ved stranden, da vi lige pludselig bliver ramt af duften af pandekager. Og lidt impulsiv gik vi ind og håbede på om de havde et bord ledigt – og det havde de!

Selvom det er god stil at klæde sig på til lejligheden, når man er ude at spise i Frankrig, blev vi mødt med en varm velkomst og fremragende service.

La Crêperie i Sainte-Maxime har ligget i Saint-Tropezbugten siden 1970. La Crêperie er beliggende i byens centrum ud mod stranden Luc Provensal. La Crêperie i Sainte-Maxime  byder dig velkommen i en varm og familiær atmosfære, de kan tilbyde dig deres specialiteter af boghvede pandekager, samt søde pandekager. Altså glutenvenlige pandekager + deres meget varieret fyld, som også gør stedet velegnet til vegetarer.

Derudover tilbyder La Crêperie de Sainte-Maxime tilbud fra 12:00 til 13:30: 1 pandekage + 1 pandekage (fra et udvalg) til 12,90 € eksklusive weekender og helligdage.

Selvom der var mange besøgende gæster, emmede stedet af en tilpas hjemlig og rolige atmosfære. Ud over pandekager kan du også få velsmagende salater og nyde god kop kaffe.

Vi nåede at spise pandekagerne inden vi tog et billede. Vi lover der kommer billede på når vi lige når forbi igen.

Det meget indkommende personale som bød os velkommen, gjorde det til en dejlig oplevelse. Vi kommer igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *