Kiwifrappé på 3 måder!

Frappé som køler på en tør sommerdag

Frappé betyder tilsyneladende “at køle” på fransk, og for at en drink kan at blive kvalificeret som det skal den køles, før den serveres eller fremstilles med kolde ingredienser. En frappé har som jeg har beskrevet i mit indlæg blåbærfrappé fremstilles jo normalt med kaffe, isterninger eller knust is og piskes ofte i en blander af en eller anden form, hvilket skabte et skummet eller skummende lag på toppen af ​​drikken.

Men frugt er også glimrende at lave en Frappé. Fx kiwi som er lav på kalorier, rig på fibre, og har høje niveauer af vitaminer og mineraler, der er meget nyttigt for dit helbred. Den er fremragende til at styrke dit immunforsvar og hjælpe dig med at fastholde en afbalanceret kost. Spise bare en kiwi om dagen giver næsten alle de vitaminer din krop har brug. Takket være sine antioxidanter, så beskytter kiwi cellerne fra den degenerative aldringsproces.

Jeg ved ikke om jeg er den eneste der ikke helt kan modstå kombinationen af frugt og frisk mynte?

Kiwifrappé med frisk mynte

Du skal bruge:

2 frossen eller meget kolde kiwifrugter

1 frossen eller meget koldt æble

1 frossen banan

En håndfuld mynteblade

Mandelmælk til det dækker (ca. 2 dl) og du kan bruge alm mælk

Blend alle ingredienser og servér.

KiwiFrappé med Ananas. Appelsin og Kokos

Du skal bruge

To skiver frisk eller dåse ananas

1 frossen medium kiwi

1 hel frossen appelsin

1 spiseskefuld revet kokosnød (10 g)

1/2 kop kold ananassaft (eller sirup, hvis på dåse) (100 ml)

Vand (efter behov)

Isterninger (valgfrit)

Honning eller sukker (valgfrit)

Sådan gør du:

Skræl appelsinen og kiwien. Dernæst skær ananasen, kiwien og appelsinen i stykker for at gøre det lettere at blende. Derefter tilsættes alle ingredienser bortset fra kokosnøden til en blender og blendes, tilsæt vand i små mængder, indtil du får den ønskede konsistens. Dernæst sigt blandingen og tilsæt lidt sødme med honning (eller sukker, hvis du foretrækker det).

Serveres i et glas med isterninger, tilsæt en skefuld revet kokosnød, og god rigtig fornøjelse!

Hvorfor ikke også prøve en Kiwi Detox Frappé

Du skal bruge:

1 kold mellemstor agurk

1 kold eller frossen æble

1 mellemstor kold eller frossen kiwi

2 håndfulde frisk spinat

Saften fra ​​en halv lime

1 lille udsnit ingefær

Valnødder eller nødder efter eget valg (valgfrit)

Sådan gør du:

Skræl kiwien og kom den i fryseren til næste dag. vask spinaten godt. Derefter tilsæt alle ingredienserne undtagen nødderne i en blender og bland det godt. Når det er blandet, server det i et glas og tilsæt nødder efter eget valg for give det en unik tekstur.

Tip

Husk på, at ligesom alt i køkkenet, er det om at bruge din kreativitet og finde de nærende kombinationer, der vækker din interesse.

Når efteråret og de mørke morgener ruller ind over os, er der ingen undskyldning for ikke at få sit daglige skud vitaminer. Måske behøver frappén ikke være så isnende kold, som den plejer, disse frappé kan også sagtens drikkes uden isterninger eller frossen frugt.

PS Du kan også læse HER hvordan du laver en lækker Blåbærfrappé – eller hvad med en passionsfrugtshake HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *