Kølig Passionsfrugtshake

Perfekt til den lune sommerdag/aften

Denne opskrift indeholder kun fem forskellige ingredienser og så tager den kun cirka fem minutter at lave. Passionsfrugt er en eksotisk frugt med en syrlig, intens og skøn smag, hvilket gør denne hjemmelavet passionsfrugtshake til en super suveræn sommershake som jeg næsten tør væde med at alle i familien vil elske.

Du skal bruge:

  • 30 isterninger
  • 6 passionsfrugter
  • 2 spsk passionsfrugtsirup (kan undlades)
  • 1 dl koldt vand – evt med 2 spsk ufortyndet hyldeblomstsaft
  • Mynte til pynt

Sådan gør du:

Hæld alle ingredienserne ned i en blender og blend indtil det har en ensartet konsistens. Du kan altid finjustere konsistensen med lidt ekstra koldt vand. Hæld det op i et kølig glas som enten har været i kæleskabet en halvtimes tid eller 10 min i fryseren.

Passionsfrugtsirup er ikke en af de allermest almindelige ingredienser i Danmark og det kan være lidt af en udfordring at finde det. Jeg ved dog at den kan fås hos nogle grønthandler rundt om i landet. Hvis du ikke har mulighed for at find sirup til denne passionsfrugtshake, kan du sagtens lave den uden denne ingrediens. Du kan eventuelt tilsætte en ekstra passionsfrugt, hvis du savner lidt mere smag. Eller du kan evt komme en halv mango i – det vil også give en skøn eksotisk smag.  

PS. hvad med at prøve en kølig kiwifrappe HER eller en skøn Blåbærfrappé HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *