Lush – en liflig duft af sæbe!

Ja bogstaveligtalt en liflig duft af sæbe

Jeg skal for en god orden skyld sige at dette indlæg ikke sponsoreret. Jeg deler bare ud af min begejstring.

Og så kan Jeg altså godt blive lidt træt af Magasin, Matas og Body Shop tiltider.  Og jeg er led og ked af kemiske produkter, der kun får min hud til at slå mere ud end nødvendig! Derfor har jeg ledt efter produkter som fungerede både plejende og gav en form for velvære og frem for alt ikke testet på dyr.  

Første gang jeg stødte på Lush var i Berlin, som ligger på bla. Friedrichstraße, (Det ligger hele 4 butikker i Berlin) hvor shoppeturen ellers allerede havde været indbringende af alt hvad hjertet kan begære, og vi faktisk ved at være på vej hjem til hotellet, da vi lige pludselig nærmest bliver overfaldet af en helt bestemt liflig duft af sæbe.

Det var som om en hel usynlig bølge drev min opmærksomhed væk fra tøj, sko og tasker og hvad der ellers var af gule tilbudsplakater. Noget som ledte mig længere ind i duftens ocean af aromaer. Her skulle jeg bare ind!

Og næsten helt uden at opdage det landede jeg inde midt i en forretning, hvor man omgives af et væld af forskellige sæbeblokke i alle mulige afskygninger. Herudover er der et væld af duftkugler til badekarret, (Badebomberne bruges i badevandet, hvor de opløses og farver og tilføjer duft), tuber og bøtter med ansigtsmasker og massagebarer med og uden glimmer. De ligner sæbestykker, men når man gnider dem mod huden, afgiver de en duftende olie og give huden mere fugtighed.

Lush

Produkterne er mange, og de er alle tiltænkt kunden større velvære og det får man! (det kan jeg skrive under på) Produkterne er også rejsevenlige og nemme at have med i kufferten (det kan jeg også skrive under på)

Hvad er Lush?

Til dem som ikke kender Lush kan jeg fortælle. At Lush laver frisk og håndlavede, meget fair, ikke-dyretestede og vegetariske skønheds-/plejeprodukter og hvor en stor del af dem er helt veganske. Produkterne er tydeligt mærkede, så det er nemt at finde frem til hvilke der er veganske. Er det ikke bare en fryd at kunne gå rundt og udvælge lækre veganske produkter?

I starten er mange af Lush produkterne måske lidt af en gåde. Heldigvis er personalet så dygtigt og passioneret, og de står altid klar til at fortælle dig, hvordan og hvorledes. De er for øvrigt også søde til at give prøver med hjem.

Lush

Der er også mulighed for at prøve produkterne på hænderne i et lille vandbad og personalet – er meget behjælpelige og svarer på spørgsmål.

Lush er en rigtig spændende butik, som efterhånden er at finde over hele verden – dog ikke I Danmark endnu. (jeg udtrykker ellers min ekstage hver gang jeg taler med det søde butikspersonale) (Kæresten min bliver får lidt røde kinder, når jeg først går i gang)

Man kan sige, den eneste udfordring de har er duft, men hvis du er bekymret over eventuelle bivirkninger, skal du ikke bekymre dig, med mindre du har duftallergi! Produkterne er lavet af 100 % naturlige ingredienser, og på Lush.com forsikres der om, at også gravide kvinder kan bruge produkterne uden risiko.

Mine Lush favoritter lige pt – listen opdateres løbende så hold øje!

Ansigtet

Mask of Magnaminty er en ansigtsmaske som skulle give et glødende udseende og som jeg købte på vores tur til Gøteborg og er allerede helt vil med den. den kan også bruges til kroppen – Klik HER (linket er på engelsk)

Dirty som oret beskriver for du ikke beskidt mund tværtimod! Jeg hører til de mennesker der har brugt tandpasta på tube det meste af mit liv indtil jeg så disse. Vel og mærke af den økologiske af slagsen. Indeholder neroli som eftersigende skulle opløfte ens humør. Klik HER – linket er på engelsk

Creme de minthe som er en mundskylde tablet (de turkis tabletter i den lille sorte bøtte) De er for øvrigt også nemme at have med på ferie. Klik HER linket er på engelsk  

Jade Roller (makeupfjerner) som jeg også lige har købt på vores tur til Gøteborg og som jeg glæder mig til at afprøve – klik HER (linket er på engelsk)

Håret

Criene Tempestose og kaldet R&B købte Da jeg næsten ikke havde mere af denne hårcreme tilbage, blev jeg på vores tur til Napoli, ved et rent tilfælde, (jeg viste nemlig ikke de havde en lush) – temmelig lykkelig. Kan simpelthen ikke leve uden den.  Denne hårcreme er god hvis du som jeg har enten fald eller krøller i dit hår. Og så går den rigtig godt med saltvandsspray (som jeg beskriver HER) – det giver det naturlige hold i mit hår som jeg ønsker. Klik HER (linket er på engelsk)

Honey I Washed My Hair det samme gælder denne hårshampoobar. Det gør min hårvask til ren luksus og med chance for jeg lyder som Ole Henriksen I LOVE IT så tør jeg godt påstå at vil få en fornemmelse af Frankrig – den er nemlig lavet af bla. bergamot olie..  Den faste sæbe er overraskende behagelig at bruge. Jeg gnubber lidt skum på hænderne, vasker håret med det – og vupti er jeg færdig. Klik HER – linket er på engelsk

Læber

Whipstick Hvem kan ikke lide cacao altså sådan rigtig god stærk cacao, som har et let strejf af orangeblomst? Det kan jeg, så derfor er jeg i cacaohimlen når jeg smøger mine læber med denne her. Kæresten min er også godt tilfreds ? Klik HER – (linket er på engelsk)

Bad og sæbe

Honey I Washed the kid er I stedet for showergel som jeg igrunden aldrig bruger. Derfor fik jeg også lov til at købe et lille stykke af en bar for at afprøve. Klik HER

Miljøvenligt emballage

Når man køber deres produktener for man dem i en miljøvenlig indpakning og når man kommer hjem med dem, anbefaler jeg, at man pakker dem om. På den måde bevarer man friskheden i produktet. Man kan købe små tinddåser til opbevaring af diverse sæber og bar – oval,  rund eller firkantet.

Man kan også vælge at købe andre små bokse eller bøtter, det vigtigste er at de er tætte. Man kan også genbruger sine bøtter. Jeg kan godt lide tanken om, at man skåner miljøet for ekstra plastikproduktion og ikke mindst –forurening. I hele den her debat om plastik vil jeg gerne understrege, at jeg synes man først og fremmest skal se om man kan skifte éngangsprodukterne ud til genanvendelige, og altså ellers købe emballagefrit dér hvor man kan.

Vil du også have Lush?

Jeg har hørt flere som kan anbefale at købe fra den engelske (co.uk) side i stedet for den svenske, for selvom Sverige er vores tætte naboer, så tager de næsten 200 kr. for at sende produkter til Danmark, hvor imod at hvis du køber fra den engelske så betaler du 47 kr. (alt efter kurs) Jeg har været så heldig at møde en Lush på min vandring rundt om i verden. Men deres levering skulle eftersigende være super hurtig, når man har bestiller og er men heldig er der også en lille gratis ting med i pakken.

Den opmærksomme læser har sikkert bemærket at jeg i mit indlæg om franske skønhedsprodukter har utrygt min begejstring for de franske apoteker og bare rolig den er der stadig. Jeg har bare fundet ud af at de harmonere godt til mine Lush produkter.  Som kæresten siger – I AM A FRESH FRENCE LUSH WOMAN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *