Life Changement

For at lave en Life changement er det vigtigt at huske på

En ting er sikkert og det er at alting forandrer sig! Livet ingen undtagelse. Men at ændre dit liv er jo ikke en nem beslutning eller noget, man bare skal gøre på, må og få eller når du er allermest uplanlagt. Når vi taler om vigtige ændringer, er det vigtigt at holde sig for øje at vi taler om de nødvendige handlinger, overbevisninger og frem for alt mod.

Men det gode er at vores hjerner er modtageligt for forandring. Dog kan hjernen ikke altid lide forandring og opfatter det i visse tilfælde som noget negativt. For hjernen betyder forandring ubalance, hvilket nærmest er en direkte trussel mod vores overlevelse.

Dog er ændringer som regel positive, dog så længe vi ikke mister vores egne værdier. Derfor skal enhver ændring, du foretager i løbet af dit liv, være med formålet om at komme tættere på den person, du virkelig ønsker at være.

Faktisk er den korteste afstand mellem to punkter ikke altid den lige vej. Det sker tit at det er en “zig-zaggende” rejse, hvor vi skal falde og rejse os op igen og igen. Vi vil langs vejen miste os selv og finde os selv igen, et skridt frem og to tilbage.

Den eneste person, vi skal stille tilfreds i denne proces, er os selv.

Er du klar til at spille hovedperson i dit eget liv? Tør du tage styringen og foretage de ændringer du drømmer om og skabe det liv som du ønsker dig? Hvad forhindringer dig?

7 changement du nemt kan indføre

1. Du begynder at tager ansvar for dit liv

2. Du stopper med at være så fokuseret på udfordringer i dit liv, og begynder at se løsninger.

3. Du stopper med at med at beklage dig over alt det du ikke har, men være taknemlig for det du rent faktisk har. 

4. Du stopper med at spilde din på ligegyldige små ting og starte med at være kompromisløs med din tid.

5. Du begynder at planlægge din tid, skabe gode og sunde vaner og give din krop og dit sind hvad det har brug for.

6. Du bevæger dig op af sofaen og begynder at skabe det liv du ønsker, istedet for bare at dagdrømme om det.

7. Du begynder at tage action på din intuition og gøre noget hverdag som bringer dig tættere på dit mål.

“Når forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker mure. Andre bygger vindmøller.”

-Kinesisk ordsprog-

Skab en forandring som giver mening for dig

Ægte forandring og store præstationer kommer ved, at man arbejder på at opnå klare, enkle og motiverende mål hver dag.  Så hvis du ønsker at ændre dit liv, er det bedste, du kan gøre at forenkle processen. Så sæt et mål, der er let at opnå, men som udgør en del af et større og vanskeligere mål.

Når du så opnår det, skal du sætte dig et nyt, lidt sværere mål, som hjælper dig lidt nærmere mod hovedmålet. Hvis du gør det, vil du være halvvejs op ad bjerget, før du ved af det.

Man kommer ikke uden om at alle forandringer, store eller små, kræver, at du må indføre en ny adfærd. Og hvordan reagerer vores omgivelser mon så på disse ændringer? Det sker tit at du får kritik fra dine omgivelser, og denne kritik kan skubbe dig bagud, hvilket måske gør at du opgiver at fortage nogen forandringer. Derfor kræver det også at du ”beskytter” din nye adfærd.  Måske du må sortere i dit netværk eller måske ikke lade dig påvirke dig af hvad andre siger.

Når du ønsker at skabe forandringer i dit liv, kan du måske komme til at begå den fejl – nemlig ønsket om at blive til en anden person? Derfor må du beholde dine fødder på jorden og forstå to centrale punkter.

Det er altid nemmere at være end at blive. Det med at ændre i dit liv betyder ikke du skal blive til noget, som du ikke er. Det er absolut er ikke en logisk eller sund idé som jeg vil anbefale.

Det er meget normalt at være utryg. med lad være med at benægte eller skjule det, men prøv hellere at forstå det der sker. Når du ønsker at ændre dit liv, så husk endeligt at det ikke er godt at forhaste dig. Gå hellere langsomt frem, det giver dig muligheden for at få et bedre perspektiv.

Læs gerne om hvordan du bruger positiv psykologi i din hverdag HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *