Positiv Psykologi vejleder

Kort om positiv psykologi

Positiv psykologi omhandler i at sin enkelthed om psykisk velvære, indre balance, at stå stærkt i sig selv, tro på sig selv. Menneskets styrker som giver dem muligheden for, at få det liv som er godt for dem og hvor mennesket trives allerbedst.

Hvad er det, der gør livet værd at leve, hvad er det der giver netop dig mening og hvordan får vi det liv vi drømmer om?

Her fokuseres der ikke kun på udfordringer og destruktive følelser og tanker, men også på hvordan vi fungerer på bedste vis. Der er stor fokus og opmærksomhed på, hvordan vi får udnyttet vores stærkeste styrker. At udnytte det vi er bedst til, så vi dermed får den største glæde og et positivt liv hver især.

Ophavsmanden for Positiv psykologi hedder Martin Seligman. Han er en amerikansk psykolog og en meget anerkendt forsker i depression. Martin Seligman har skrevet omkring 20 bøger og 200 artikler om både motivation og personlighed.

Hvorfor er jeg blevet positiv psykologivejleder?

Jeg har altid interesseret mig for personlig udvikling – og brænder meget for den psykologiske del af et menneske, om jeg så må sige. Jeg har personligt været igennem en lang rejse af personlig udvikling, og jeg holder aldrig op med at suge ny viden til mig. Jeg har i mine uddannelser, både i min all round kontoruddannelse valgt fag som psykologi, også da jeg læste HF, valgte jeg også psykologi som valgfag.

Når man som jeg er født ind i en familie med svære vilkår, ligger det jo nærmest i kortene, at man har en naturlig interesse for psykologi. Jeg begyndte da også i en ret tidlig alder at beskæftige mig med den psykologiske verden, dels for at hjælpe mig selv, men også for min forståelse af verden.

Jeg elsker at grave dybere ind i mennesket, analysere deres måde at være på, hvis jeg mærker at der er noget i mig, som ikke stemmer overens ved andres menneskers adfærd, gøren og laden.

Og hvad kan jeg så bruge den titel til?

Jeg kan endelig sige dette her højt, og hvor har jeg dog glædet mig til at modtage min certificering som positiv psykologivejleder. Det er virkelig en milepæl i mit liv som jeg er stolt af.

Og hvad kan jeg så bruge den titel til tænker du måske?

Jo titlen som positiv psykologivejleder giver mig kort fortalt mulighed for at kunne give dig individuel vejledning, hjælpe dig med at komme ud af din negative spiral, og få en gladere, lettere og lysere hverdag.

Som positiv psykologi vejleder vil jeg med andre ord vejlede dig i, at vende dine frustrationer, din negativitet, dine blokeringer til brugbar læring og give dig redskaber til at bruge det positivt og skabe glæde, lykke og kærlighed i dig selv.

Jeg vil hjælpe dig lmed at skabe og fokusere på netop dig og dine drømme.

Privat bruger jeg også positiv psykologi

Jeg bruger stort set positiv psykologi hver eneste dag. Det er motiverende, givende, målrettet, opløftende og en fantastisk måde at arbejde på. Det har også banet vejen nemmere og bedre for mig, så jeg har kunne opnå de mål som jeg sætter mig for, som f.eks. indenfor mit fremtidige arbejde, men absolut også med mange andre ting som jeg drømmer om i livet. 

Du kan læse hvordan du kan bruge positiv psykologi i din hverdag HER

Og læs også gerne mit indlæg om Life Changement HER

2 Kommentarer on “Positiv Psykologi vejleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *